Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ali Halil MHP Sakarya milletvekili aday adayı oldu

Ülkü Ocakları eski Genel Başkan Yardımcısı Ali Halil, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sakarya milletvekili aday adayı oldu. MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi de ziyaret eden Ali Halil, ilk ilçe ziyaretini Kaynarca’ya gerçekleştirdi.

SİYASET
Ali Halil MHP Sakarya milletvekili aday adayı oldu

Kaynarca İlçe Başkanı Ekrem Baldan ve ilçe yöneticilerini ziyaret eden Ali Halil, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, vatanımıza, milletimize hizmet yolunda, mensubu olmaktan ve birçok kademesinde görev yapmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak, ülkücü duruşumuzdan taviz vermeden, hiçbir hesabın içinde olmadan var gücümüzle 2023 seçimleri için çalışacağız. Cenab-ı Allah’ın izni, aziz milletimizin teveccühüyle Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı seçimlerde büyük bir başarı elde edecektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

DAVAYA HİZMET İÇİN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’ı da ziyaret eden Ali Halil, davaya hizmet için Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

Ülkü Ocakları’nın çeşitli kademelerinde görev alan Ali Halil, 2014-2015 yılları arasında Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

BAHÇELİ’NİN HAYIR DUASI

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Halil, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Sakarya'dan milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirerek Liderimizin hayır dualarını aldık” dedi.

ALİ HALİL KİMDİR

Sakarya’nın Kaynarca İlçesi’ne dünyaya gelen Ali Halil ilk, orta ve lise eğitimini Kaynarca'da tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü’nde tamamlayan Halil, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü’nde bitirdi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde Yüksek Lisans Eğitimi’ne devam eden 34 yaşındaki Ali Halil evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 6 =