Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ahmet Orhan seçim çalışmalarına hız verdi

Orhan Sapanca Belediyesi ve TÜMSİAD'ı ziyaret etti.

SİYASET
Ahmet Orhan seçim çalışmalarına hız verdi

Orhan Sapanca Belediyesi ve TÜMSİAD'ı ziyaret etti.

İşsizlere yönelik kurslar

Sapanca İlçesi’nin doğası,  gölü, akarsuları ile Sakarya’nın incisi olduğunu söyleyen milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, “Bu eşsiz güzellikleri korumak ve sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi. Kendisini tanıtıp, projelerini anlatan Ahmet Orhan’a çıktığı yolda başarılar dileyen Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, “Sapanca Sakarya’nın misafir odası. O nedenle çok önemli bir yere ve konuma sahip. Bizde bu konumu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Doğası ve muhteşem güzelliğe sahip gölü ile turizm merkezi olan ilçemize ilgi her geçen gün artmakta.  5 yıldızlı otellerimizin yanında 7 yıldızlı bin yatak kapasiteli muhteşem bir otel daha yapılmakta. İlçemizdeki işsizlik sorununun giderilmesi için, bu otellerde çalışacak personelin ilçemizden sağlanmasını istiyoruz. Bunun için de belediye olarak garsonluk, aşçılık, rehberlik  kursları açıyoruz” dedi.

Depreme yönelik çalışma

Milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik’i de ziyaret ederek projelerini anlattı. İnşaat mühendisi olarak özellikle depremde derin yaralar almış bölgemizde, depreme yönelik çalışmalar yapacağını söyleyen Orhan, bir genç olarak da gençlerin sorunlarına yönelik projeleri olduğunu söyledi. AK Parti’nin gençlerin önünü açan, gençlere inanan ve güvenen bir parti olduğunu söyleyen Orhan, “Bir genç olarak, bunu boşa çıkarmayacağım. Sakaryam ve ülkeme hizmet etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi. 

Güzel hizmetler bekliyoruz

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, Ahmet Orhan’ın aday adaylığının hayırlı olmasını dilerken, “Sizi sadece aday adayı olarak değil, her zaman derneğimizde görmek isteriz. İnşallah Allah nasip eder, milletvekili seçilirseniz şehrimizin sorunlarının çözümüne yönelik güzel hizmetler bekleriz” dedi. Ziyarette TÜMSİAD Sakarya Şubesi başkan yardımcıları Selahattin Bektaş, Nihat Baltaoğlu, Genel Sekreter Ferhat Ateş de hazır bulundu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 7 =