Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Adaylar Serdivan teşkilatında

Konfetilerle karşıladılar

SİYASET
Adaylar Serdivan teşkilatında

Konfetilerle karşıladılar

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Bilgehan Doğru, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci ve Recep Hacıeyüpoğlu Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

“SÖZ VERİYORUZ”
Vekil adayları coşkulu ve kalabalık bir teşkilat mensubu tarafından karşılandı. Özellikle bayan katılımcıların yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. İlçe Başkanı Osman Çelik, ‘’Serdivan İlçe Teşkilatı  birlik, aheng ve uyum içinde çalışan genç, dinamik ve aynı zamanda tecrübeli, ekip ruhunu benimsemiş üyelerden oluşmakta. Ak Parti kurulduğu günden bugüne 11 seçimin ortasında yeraldım, Allah’a şükürler olsun ki hepsinden de partimiz hep açık ara önde çıktı. İnşallah 7 Haziran seçimlerine de çok çalışarak Ak partiden 7 güzel insanın 7 ‘sini de Ankara’ya vekil olarak gönderip görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içinde olacağız. 7 adayımızın ikisi pırıl pırıl iki bayan, muhalefet partilerine bakıyorsun ya bir ya da hiç bayan adayı yok. Bu da partimizin bayanlara sözde değil gerçekten  değer verdiğinin bir göstergesi. Ak Parti Serdivan Teşkilatı olarak gece gündüz demeden sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, artık bizi taşımakta zorlanan anayasamızın değiştirilmesi için gerekli 400 vekili çıkarmak için  çalışmaya söz veriyoruz’’ dedi.

“İÇTENLİK VAR”

Recep Uncuoğlu “Türkiye’nin gelişmesini, ilerlemesini istemeyen iç ve dış güçler var. Bunların tuzaklarını, oyunlarını bozan bir Ak Parti var, bu hainler  asla emellerine ulaşamayacaklar” derken Mustafa İsen  “AK Parti Teşkilatlarında birliktelik, samimilik ve içtenlik var, muhalefet parti teşkilatlarında bunu göremiyoruz” diye konuştu.

“HALKIN İRADESİ”
Bu seçimler başörtülü bayanlarımız için bir başka anlam ifade ediyor diyen Bilgehan Doğru “Şuan mecliste başörtülü vekillerimiz var, ama ilk defa bu şeçim sonrası başörtülü vekillerimiz başörtüleriyle yemin edecek” ifadelerini kullandı. Recep Hacıeyüpoğlu ise “Yeni Anayasa, çağın gereklerini yerine getirebilecek, halkın sesine kulak veren, yukarıdakilerin kararlarıyla şekillenen değil, halkın iradesini temsil eden bir anayasa olmalı. Mevcut düzenin değişmesini istemeyen güçler  var, ama artık halkın desteklediği bir irade var ve yeni anayasa değişikliği için   2015 seçimleri bir şans” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 5 =