Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

ABP Sakarya İl Başkanlığı’ndan Türkiye’de bir ilk!

Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir öncülüğünde Türkiye’de ilk defa bir kongre sokak meydanında yapıldı.

SİYASET
ABP Sakarya İl Başkanlığı’ndan Türkiye’de bir ilk!

Önceki gün Adapazarı Gar İstasyonu Meydanı’nda bir araya gelen Anadolu Birliği Partisi Başkanı Sinan Daşdemir ve yönetim kurul üyeleri, meydan da kongre gerçekleştiren ilk parti olma özelliğini de taşımış oldu. Konu hakkında açıklama yapan ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir; “Bunu yapmamızın bir amacı var; bizler sokakların sesiyiz. İnsanları tepeden yönetmek gibi bir anlayış veya düsturumuz yok. Siyaset halk için yapılıyor ise halkın menfaatini gözetmeli, dert ve sıkıntılarını iyi bilmeli ve onlara ilişkin de çözüm üretmeliyiz. Biz bunu yapıyoruz ve halkın sesi olmayı da sürdüreceğiz” dedi. 

ABP Sakarya İl Başkanlığı Oy Pusulası

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;
Sinan Daşdemir, Çetin Demir, Yaşar Özdemir, Tülay Güdük, Songül Erdoğan, Cezmi Düzce, Caner Saraç, Behzat Aydemir, Serdar Aydın, Fatma Sarıöz, Talha Yasin Erdoğan, Özcan Çetin, Halil İbrahim Pala, Şueda Yıldız, Adem Daşdemir, Selma Hamza, Sibel Çetin, Zeynep Baydemir, Ceyda Aydın ve Çetin İstay.

Yönetim Kurul Yedek Üyeler;
Nazlı Çelebi, Ercan Yiğit, Resul Erkan, Ahmet Demir, Oktay Kaya, Mahmut Narin, Emrullah Yıldırım, Deniz Daşdemir, Muhammed Bayram, Esra İşler, Umut Yıldırım, Kenan Haymana, Fatih Macit, Orhan Macit, Selçuk Macit, Serkan Macit, Mehmet Arslan, Yıldız levent, Engin Sevinç ve Esma Levent.

Disiplin Kurulu Asil Üyeler;
Vedat Daşdemir, Muhammet Furkan, Barış Gündüz, Muhammed Atış ve Zafer Uygar.

Disiplin Kurulu Yedek üyeler;
Selami Çöker, Mehmet Özer, Ömer İlten, Fehim Macit ve Adem Dursun.

Büyük Kongre Asil Delegeler;
Sinan Daşdemir, çetin demir, Yaşar Özdemir, Tülay güdük, Songül Erdoğan, cezmi düzce, Caner saraç, Behzat aydemir, serdar aydın, Fatma Sarıöz, Talha Yasin Erdoğan, Özcan çetin, Halil İbrahim pala ve Şueda Yıldız. 

Büyük Kongre Yedek Delegeler;
Nazlı Çelebi, Ercan Yiğit, Resul Erkan, Ahmet Demir, Oktay Kaya, Mahmut Narin, Emrullah Yıldırım, Deniz Daşdemir, Muhammed Bayram, Esra İşler, Umut Yıldırım, Kenan Haymana, Fatih Macit ve Orhan Macit. 

Oy pusulasına ilişkin açıklamada bulunan ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir; kongreyle birlikte listelerini oluşturduklarını, vatana, millete hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek listelerinde yer alan isimlerin halkın iyiliği ve güzelliği doğrultusunda hep birlikte çalışmalar yürüteceklerine ilişkin ifadelere yer verdi

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 3 =