Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

“1 OY CUMHURBAŞKANIMIZA 1 OY MHP’YE”

Hendek BB'nı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, beraberinde belediye başkan yardımcıları, belediye üyeleri ve yönetim kurulu ile birlikte MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette gündem seçim oldu.

SİYASET
“1 OY CUMHURBAŞKANIMIZA 1 OY MHP’YE”

BELEDİYE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLU

Ziyarette yer alan Ahmet Ziya Akar’ın Milletvekili aday adayı olmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensipleri sonrasında göreve gelen Alkaş, partisinin Hendek teşkilatıyla yakından ilgilendi. Burada ilk konuşmayı yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Uzun yıllardır partimizin il başkanlığı görevini yürüten Sayın Ahmet Ziya Akar’ın aday adayı olmasından dolayı mutlu olduk. Allah yolunu açık etsin. Bu bir hizmet yarışı, bayrak yarışıdır. Akar’ın istifasının ardından göreve gelen İl Başkanımız Sayın Oğuz Alkaş’a başarılar diliyorum. Genel Merkezimizin onayladığı liste en güzel liste olacaktır. O listenin başarılı olması adına sahadan ayrılmayacağız. Milliyetçi Ülkücü kadrolar bu şehir için bu memleket için her daim hazırdır. Güçlü bir şekilde davamızın neferleri olarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere kilitlendik. Bu noktada Hendek olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Cumhuriyetimizin 100.yılını Cumhur İttifakı olarak zaferle taçlandırmak için yorulmadan çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.  

 

İLÇE BAŞKANI BURHAN NAMLI

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, teşkilat mensupları olarak İl Başkanlığı görevinden ayrılarak aday adayı olan Ahmet Ziya Akar’a teşekkür ederek, “ Sayın Başkanımız partimizin uzun yıllar il başkanlığı görevinde bulundu. Bugün aday adayı oldu. Kendisine vermiş olduğu tüm emekler için teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz. İl Başkanımız olan Oğuz Alkaş beyefendiye ise yeni görevinde başarılar diliyoruz. İl Başkan Yardımcımız idi. Bu bayrak değişiminin de böylesine güzel ve anlamlı olması herkese örnek olacaktır. MHP kadroları bir aile gibidir.Bunu gösterdik. Allah her birimizin yolunu açık etsin. Seçimlere az bir süre kaldı. Var gücümüzle teşkilatımızın emrindeyiz” ifadelerine yer verdi.

 

MİLLETVEKİLİ A.ADAYI AHMET ZİYA AKAR

Ziyarette yer alan MHP Sakarya Milletvekili aday adayı Ahmet Ziya Akar ise gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı son derece onur duyduğunu ifade ederek, “ Partimiz hangi görevi verse yerine getirme çabasında olduk. Bugünde aday adayı olarak karşınızda olmaktan mutluyum. Genel Başkanımızın takdirleri ne olursa başımız üstenedir. Adaylık görevini alsakta almasakta Milliyetçi Hareket Partisinin en yüksek oyu alması, Cumhurbaşkanımızın da yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışacağız. Uyumayacağız, yorulmayacağız, durmayacağız” şekilde konuştu.

 

SAKARYA İL BAŞKANI OĞUZ ALKAŞ

Milliyetçi Hareket Partisinin Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş ise, “ Şuan çok önemli ve kritik bir döneme girdik. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine odaklanmış durumdayız. Sakarya’da MHP olarak tüm mahallelerde ilçelerde varız. Milletimiz bizi biliyor. Bu kadrolara güveniyor. Cumhur İttifakını kentin tüm noktalarında daha çok anlatacağız. Ne yapıyoruz, ne planlıyoruz, ne yapacağız. Tüm milletimize bunları daha çok anlatmak zorundayız. Teşkilatımızın tüm neferlerine büyük görevler düşüyor. Bir oy Sayın Cumhurbaşkanımıza bir oy MHP’ye diyoruz. Aday belli, karar net. El ele verip güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu makamlar gelip geçicidir. Burada olmaktan şeref duyuyorum. Tabi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bana güvenen ve görevi layık gören Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Grup Başkanvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’a, Yol arkadaşım eski il başkanımız Ahmet Ziya Akar’a, yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 4 =