Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Yavuz Hendek’e teşekkür etti

Ziyarette seçim sonuçları değerlendirildi

GÜNCEL
Yavuz Hendek’e teşekkür etti

Ziyarette seçim sonuçları değerlendirildi

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz 7 Haziran genel seçimlerindeki çalışmalarından dolayı AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.
SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİLER
AK Parti’den 25. dönem milletvekili seçilen Ali İhsan Yavuz. Hendek teşkilatındaki toplantıya katılarak, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yavuz ve Hendek Teşkilat mensupları seçimde Hendek, Sakarya ve Türkiye genelinde alınan oyların değerlendirmesini yaptı.
“MUTLU OLAMADIK”
Yavuz, "Türkiye’nin birinci partisi olduk, diğer partilerin hayal bile edemediği oranda oy aldık ama mutlu olmadık, olamadık. Mutlu olmak için çalıştık ama mutlu olamadık. Biraz daha az uyumalıydık, biraz daha az işimize gücümüze ağırlık vermeliydik. Milletimizi  daha iyi analiz etmeliydik, partimiz için ülkemiz için daha çok terlemeliydik. Mutlu değiliz” dedi.
“AK PARTİ’NİN KADERİ TÜRKİYE’NİN KADERİ”
Yavuz şöyle devam etti: “AK Parti’nin kaderi Türkiye’mizin kaderi, bu cümlenin anlamını seçin sonuçlarından sonra daha iyi anladık. Üzülüyoruz ama yılmıyoruz, yanlışlarımızı doğrularımızı etüt edip, çalışmalarımızı daha verimli hale getirmek için istişareler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz”
BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜ
Milletvekili Yavuz, “Biz hala başörtüsü konusunda verilen mücadelenin farkında değiliz. Belki de AK Parti’nin yaptığı en büyük icraattı. Bu zulmü yaşayan insanlarla tanıştıkça bunu daha iyi anlıyorum. Başörtüsü mücadelesi aynı zamanda bu ülkenin geleceğe açılan kapısıydı. O kapıyı araladıktan sonra dikkat edin bu ülkenin önündeki engeller kalktı. İcraatlar, projeler, düşünceler çığ gibi büyümeye başladık. Ufkumuz açıldı. Başörtüsüne özgürlük için uğraşan nesil ve onların aileleri artık ülkenin menfaati için adımlar atmaya projeler üretmeye başladı. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü tam da burada anlam buluyor” şeklinde konuştu.
“BÜTÜN ELEŞTİRİLERE ACIK OLACAĞIZ”
Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülkeyi yaşayan ve seven bütün bireylere ulaşıp şikayetlerini dinlemeliyiz. Eleştirilerini almalıyız. Kırıcı asla olmamalıyız. Gerek çevremiz gerekse sosyal medya üzerinden kırıcı paylaşımlar ve yorumlarda bulunmamalıyız. İnsanımızın şikayetlerini bilirsek yanlıştan doğruya daha hızlı geçiş yaparız.” Milletvekili Yavuz, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte Hamitli Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını inceledi, taziye ziyaretinde bulundu. Saat 01:30’da Ankara’ya gitmek için ilçeden ayrıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 6 =