Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Yavuz: “Esnafımızın yanındayız”

GÜNCEL
Yavuz: “Esnafımızın yanındayız”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz seçim çalışmaları kapsamında Erenler’de vatandaşlar ile buluştu. Sanayi esnafı ziyaretinde konuşan Yavuz, “Esnafımızın derdini bugüne dek sadece iktidarımız anladı. 13 yıl içerisinde esnaflarımıza büyük destekler sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönemde 3.Sıra Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Gün boyu Erenler ilçesinde ziyaretlerde bulunan Yavuz, derneklerden esnaflara birçok kesimle buluştu.
7 Haziran’a Hazırız
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ilk olarak Erenler İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yavuz, “Erenler Teşkilatımızın 7 Haziran’a hazır olduğunu görüyorum. Tüm teşkilatlarımız ile inşallah Sakarya’da en yüksek oyumuzu alacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından Milletvekili Ali İhsan Yavuz beraberinde AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve teşkilat mensupları ile Atatürk Sanayi Esnafı esnafını ziyaret etti.

Esnafın Nefes Aldığı Dönem
Esnaflarımıza yönelik faizsiz kredi olanaklarının arttırıldığını vurgulayan Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “AK Parti iktidarımız 13 yıl içerisinde esnafımıza büyük destekler sağlamıştır. Sayın Başbakanımızın geçtiğimiz ay açıkladığı devrim niteliğindeki yenilikler esnaflarımız için çok önemlidir. Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve yeni girişimcilere sıfır faizli kredi uygulaması hayata geçirildi. Ayrıca yeni düzenlemeyle kredi başvuru tarihi itibariyle en az 3 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar da sıfır faizle kredi kullanma imkânına kavuştu. Hamdolsun iktidarımız dönemi esnafımızın nefes aldığı dönem olmuştur” şeklinde konuştu.
Yoğun Ziyaret Programı
Atatürk Sanayi esnafı ziyareti ardından Arı Yetiştiricileri Birliği ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, daha sonra Gazeteci Engin Arapoğlu’nun gündeme dair sorularını Hür FM’de yanıtladı. Son olarak Yavuz, Çankırılılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 9 =