Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Türk halkı hainlere geçit vermedi

15 Temmuz Milli İrade derneği genel başkanı AK Parti milletvekili Ali İnci Türkiye Yüz Yılı kutlamaları çerçevesinde Valilik, Dernek yönetimi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim müdürlüğü birlikteliğinde yapılan “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Milli İradenin önemi “ konulu programı ve ödül töreninin 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 15.00 da Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre salonunda yapılacağını söyledi.

SİYASET
Türk halkı hainlere geçit vermedi

Ödüller dağıtılacak
15 Temmuz Milli İrade derneği yönetim kurulu toplantısı önceki akşam yapıldı. Toplantıda konuşan genel başkam Milletvekili Ali İnci “ O günleri bir daha yaşamamak için bizler unutmayacağız, unutturmayacağız. Kendi Milletine kurşun sıkan, bombalayan ve Ülkeyi ele geçirmek isteyen hainler cezalarını gördü, Türk halkı bu hainlere geçit vermedi, bizlerde Sakarya olarak hainlerin ele geçirmek istediği Sakarya Valiliğine halkımızla birlikte sahip çıkarak teslim etmedik, hainleri teslim aldık” dedi. Toplantıda 15 Temmuz hain kalkışmayı özetleyen bir video gösterimi yapıldı.
Ödüller dağıtılacak
“Cumhuriyetimizn 100. Yılında Milli İradenin önemi “ konulu programın çalışmasına katılıp derece alan öğrencilere Perşembe günü yapılacak programda para ödülleri dağıtılacak. Ayrıca derece alanlara Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce Bisiklet hediye edecek. Adapazarı ve Serdivan Belediyeleri ile diğer kuruluşlar çeşitli hediyeler verecekler. Programa katılan tüm öğrencilere futbol topu armağan edilecek.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 7 =