Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Tüm Şehir Haydi Birlik Olmaya

6 Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesi, Sakarya Voleybol hazırlıklarını tamamladı. KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan takım, bu sezon iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Başkan Bektaş önemli çağrılarda bulundu.

SPOR
Tüm Şehir Haydi Birlik Olmaya

SakaryaVoleybolSpor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, takımın hedeflerinin yalnızca saha içi başarılarla sınırlı olmadığını vurguladı. Bektaş, kulübün altyapısını güçlendirmek ve voleybola olan ilgiyi artırmak amacıyla uzun vadeli projeler geliştirdiklerini belirtti. Bu bağlamda, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve spora teşvik edilmesi konusuna önem verdiklerini ifade etti.

Çok değerli sponsorlarımız, dostlarımız ile  Belediye Başkanlarımızın   destekleriyle birlikte sezona iddialı bir başlangıç yapacaklarını dile getiren Bektaş, takımın şampiyonluk hedefi doğrultusunda mücadele edeceğini söylerken "Dünyanın en prestijli ve Fair-Play çerçevesinde en ön sınıfta yer alan Kadın Voleybolunu desteklemeliyiz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Kazasız, belasız, sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. Uzun ve zorlu bir sezon bizi bekliyor. Ligdeki başarı hedefleriyle birlikte tüm sporseverleri tribünlerde heyecan dolu anlara ortak olmaya davet ediyoruz. Çünkü başarı tam anlamıyla kenetlenmek ve beraberlik den geçiyor. Bu tek başına başarabileceğimiz bir iş değil. Tüm şehri 6 Ekim Pazar günü, Serdivan Spor salonuna saat 14:00'da lig açılış maçına bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 6 =