Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu Nida öğretmene ulaştı

"Bu Ülke Hepimize Kucak Açıyor"

GÜNCEL
Toçoğlu Nida öğretmene ulaştı

"Bu Ülke Hepimize Kucak Açıyor"

Basına yansıyan haberler sonrası Çukurca’da görev yapan Sakaryalı öğretmen Nida Toka ile görüşen Başkan Toçoğlu, “Türkiye hepimizin. Memleketimizin her bir karış toprağı ayrım gözetmeksizin 78 milyona kucak açıyor. Rabbim gurbette görev yapan tüm öğretmenlerimizin yardımcısı olsun. Ülkemizin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü daim eylesin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Anadolu Ajansı tarafından servis edilen haber sonrası harekete geçti, Irak sınırındaki Çığlı Köyü’nde görev yapan öğretmenlere ulaştı. Sakaryalı İngilizce Öğretmeni Nida Toka ile görüşen Başkan Toçoğlu, basına yansıyan açıklamaları için Toka’yı tebrik etti. Görüşmenin ayrıntılarını sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Toçoğlu, şu ifadelere yer verdi:

Toçoğlu: “Çok memnun olduk”
“Bugün Anadolu Ajansı güzel bir haber servis etti. Hakkari Çukurca’da görev yapan Karasulu Nida Toka ve beraberindeki öğretmenlerimizle ilgili haber bizleri çok memnun etti. Nida Hocamızla görüştüm; tebrik ettim. Öğretmenimizde görüşmeden çok memnun oldu, şehrimize selamlarını iletti. Görev yaptıkları Çukurca bölgesinde halkın kendileriyle yakından ilgilendiğini, sorun yaşamadıklarını öğrendim.”

Türkiye Hepimizin
“Türkiye hepimizin. Memleketimizin her bir karış toprağı ayrım gözetmeksizin 78 milyona kucak açıyor. Rabbim gurbette görev yapan tüm öğretmenlerimizin yardımcısı olsun. Ülkemizin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü daim eylesin.”AA tarafından servis edilen haberde Sakarya, Erzincan ve Bursa’dan Hakkâri’ye atanan öğretmenlerin görüşlerine yer verilmiş; devam eden eğitim öğretim çalışmalarının yanı sıra, bölge halkının öğretmenlere dönük olumlu tavrı ile ilgili öğretmenlerin izlenimleri haber metni ve görüntülerde yer almıştı.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 3 =