Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Tinerciler vatandaşları tedirgin ediyor

ASAYİŞ
Tinerciler vatandaşları tedirgin ediyor

    Adapazarı ilçesinde son dönemde sayıları artan tiner ve uyuşturucu madde kullananlar dün az kalsın bir felakete yol açacaklardı. Sokak arasındaki metruk evde uyuşturucu madde kullanan şahısların çıkardığı yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

SOKAK ARALARINDA

Sakarya’da son yıllarda sayıları hızla artan ve adeta yaygınlaşan sokak aralarında uyuşturucu kullanımı, vatandaşların korkulu rüyası haline gelmeye başladı. Şehrin birçok noktasında izbe yerleri kendilerine mesken edinen uyuşturucu müptelaları, bu bölgelerde vatandaşları tedirgin ederken büyük bir tehlike oluşturmaya başladı.

BÜYÜK TEHLİKE

Dün bu olayların tehlikesi bir kez daha gözler önüne serildi. Pabuççular Mahallesi Yargı Sokak’ta iki katlı boş bir evin arka tarafında yangın çıktı. Evin arka pencerelerinden içeri giren alevler, hemen yanında bulunan diğer evin duvarını da sardı. Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti.

ZAMANINDA MÜDAHALE

Polis ekipleri de olay yerine geldi. Yangın diğer evlere sıçramadan itfaiye tarafından söndürüldü. Ahşap evin arka tarafında bulunan çöpler ve ondüline kaplama malzemesinden çıktığı kaydedilen yangından hemen önce, burada tiner ve esrar içtikleri iddia edilen şahısları gördüğünü söyleyen mahalle sakinleri ise duruma ateş püskürdü.

İSYAN ETTİ

İsmini vermek istemeyen bir mahalle sakini, “Buraya her gün uyuşturucu kullanmaya geliyorlar. Polise haber veriyoruz. Gelip gözaltına alarak 2 gün sonra serbest bırakıyorlar. Can güvenliğimiz tehlikede. Bugün bu yangına müdahale edilmeseydi zaten yan yana olan ahşap evlerde yanabilirdi. Bu şahıslara önlem alınması için illa biri mi ölsün?” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =