Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

"Teşkilatlarımızla Birlikte Yol Yürüyeceğim"

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, teşkilat buluşmaları kapsamında ilçe başkanları ve partililerle bir araya gelmeye devam ediyor.

SİYASET

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Serdivan, Erenler, Adapazarı ve Arifiye ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Duran, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Duran, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen temayül yoklamasında verdikleri destek için ilçe teşkilatlarına teşekkür etti.

“TEŞKİLATLARIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİM”

Duran, teşkilatların AK Parti ailesinin ve bu davanın en önemli neferi olduğunu, aday gösterilmesi durumunda şehrin sorunlarının çözümüne ve geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarda, teşkilatın görüşlerini alacaklarını ve teşkilatlarla birlikte yol yürüyeceğini belirtti. Konuşmasında AK Parti teşkilatlarının gönüllük esasına göre çalıştığını belirten Duran, bu yüzden teşkilatların her bir üyesinin oldukça kıymetli olduğunun da altını çizdi.

“ BÜYÜKŞEHİR’E NEDEN ADAY ADAYI OLDUM”

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına neden talip olduğuna ilişkin açıklamalarda bulunan Duran, konuşmasına şöyle devam etti : Bu şehirde doğdum, bu şehrin sokaklarında büyüdüm, ailem bu şehirde, dostlarım bu şehirde. Rabbim bana ülkeme hizmet etme noktasında önemli vazifeler nasip etti. En son bakan yardımcılığı görevindeydim. Bu şehir, bugünlere gelmemde bana her zaman en büyük desteği verdi. Her zaman ailem ve dostlarım yanımda oldu.

“ŞEHRİME KATKI SAĞLAYACAĞIM ÖNEMLİ BİR ALT YAPIYA SAHİBİM”

Görevlerim süresince önemli tecrübelerim ve bilgi birikimim oldu. Ankara ve İstanbul’da görev yaptığım sürelerde, şehrime katkı sağlayacağım önemli tecrübeler edindim. Bu tecrübelerin tümünü bu şehrin bir evladı olarak kendi şehrime taşımaya söz verdim. Bizim şehrimiz insanıyla, coğrafi yapısıyla ve konumuyla diğer şehirlerden çok daha avantajlı. Bu kaynakları doğru kullanarak ve yeni kaynaklar üreterek, şehrimizi en üst seviyelere çıkartmak için aday adayı oldum.

“BU ŞEHRE, BU ZAMANA KADAR YAPILANLARIN EN İYİSİNİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE YAPACAĞIM”

Yıllarca hizmet ettiğim Sakaryamıza daha güçlü bir şekilde hizmet edebilecek olmanın ayrı bir heyecanını yaşıyorum. En büyük idealim, doğup büyüdüğüm, üzerimde büyük emeği olan şehrime, şehrimin insanlarına hizmet etmek, Sakaryamızı hak ettiği yere taşımaktır. Ben, bu şehre, bu zamana kadar yapılanların daha iyisini en güçlü bir şekilde yapmak istiyorum. Bu şehri, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için, herkesin yaşamaktan onur duyacağı, yaşamaktan mutlu olacağı bir şehir yapmak için sabırsızlanıyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ve parti büyüklerimizin vereceği kararla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilirsem hep birlikte var gücümüzle çalışacağız.

“HİZMETTE İLHAMIMIZI CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇALIŞKANLIĞINDAN ALIYORUZ”

AK Parti’mizin iktidarı öncesinde ne yazık ki hizmet ve eser üretme noktasında çok iyi bir tablo yoktu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ise tam anlamıyla eser siyaseti dönemi başladı. Ömrünün her dakikasını ülkesine adayan Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek alarak kardeşlik şehrimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız " Türkiye Yüzyılı" vizyonunu açıklayarak önümüze yeni hedefler koydu. Bizler de bu kapsamda Şakaryamızı daha güzele daha iyiye taşımak için var gücümüzle birlikte çalışacağız. Bunun için insan odaklı önemli projelerimiz hazır.

“KÜLTÜREL YAPIYI VE AİDİYET DUYGUSUNU ORTAK BİR DİLLE HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Şehrimiz için, özverili bir şekilde çalışan teşkilatlarımızla birlikte şehrimize, hizmet edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için, hep birlikte ortak akıl ile Sakaryamızı, her açıdan çok daha güçlü bir şehir haline getireceğiz. Kültürel yapıyı ve aidiyet duygusunu ortak bir dille hep birlikte inşa edeceğiz. Şehrin gücüne güç katmak istiyorsak, hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu potansiyel bizim şehrimizde, bizim insanımızda fazlasıyla var. Bunu birlikte başaracağız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.”

İLÇE TEŞKİLATLARINDAN DURAN’A TEŞEKKÜR

Şehrin sorunlarını iyi bildiğini, sahadan sürekli veri aldıklarını, aday gösterilmesi durumunda bu sorunların çözümü için hazır olduklarını belirten Duran, Sakarya’nın hakkettiği yere gelmesi için var gücüyle çalışacağını da sözlerine ilave etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanları’da Duran’a aday adaylığının Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni ettiler.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 7 =