Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Su Kavgasında Kuzenini Vurdu

ASAYİŞ
Su Kavgasında Kuzenini Vurdu

Karasu'da bahçesinden su çeken kuzeniyle para konusu yüzünden tartışan bir kişi, tabancayla kuzenini ve kavgayı ayırmaya çalışan 2 genci vurdu. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken saldırgan gözaltına alındı.
KARASU’DA
Olay, önce ki gece Karasu'nun Paralı Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ahmet B.(46) evinin önündeki bahçesinden kendi bahçesine sulamak için su aktaran amcasının oğlu Harun B.(51) ile tartışmaya başladı.
TARTIŞMA
İddialara göre tartıştığı kuzeninden çektiği su karşılığında para isteyen Ahmet B., kavga büyüyünce üzerindeki tabancayı çıkarak ateş etmeye başladı. Bu sırada yakında bulunan 2 genç kavgayı ayırmak için bahçeye koştu.
KUZENİNİ VE 2 GENCİ VURDU
Silahını kuzenine doğrultarak 3 el ateş eden şahıs, Harun B.'yi ayağından ve kavgayı ayırmaya çalışan Kadir U.(23) ile Yılmaz I.(16)'yu sırtından ve ayağından vurdu. Olayı yerine ihbarlar üzerine 112 ve jandarma ekipleri sevkedildi.
HASTANE
Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Harun B., Kadir U. ve Yılmaz I. sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan Ahmet B. ise jandarma ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 1 =