Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SGB'de ilk kongre heyecanı

GÜNCEL
SGB'de ilk kongre heyecanı

Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) ilk kongresi 12 Nisan Pazar günü yapılacak. Birliğin Kurucu Başkanı Müjdat Çetin, tüm meslektaşlarını kongrelerine beklediklerini söyledi. 
  SGB Kurucu Başkanı N. Müjdat Çetin, 5 ayrı basın kuruluşundan yıllardır mesleğin içinde olan 12 gazetecinin birliği oluşturduğunu belirterek, “23 Aralık 2014 tarihi itibariyle kuruluşu tamamlanan SGB’de üye sayımız çok kısa süre içinde 70’i buldu. Gerek meslek büyüklerimizin, gerekse mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızın heyecanı ile de büyümeye devam ediyoruz” dedi.
  Çetin, “Sakarya’da mesleğimize sahip çıkma adına hep birlikte büyük bir sivil toplum kuruluşu haline gelmenin yanı sıra, Türkiye çapında öncelikle Marmara Gazeteciler Federasyonu ve sonrasında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na katılım ile daha da güçlü bir hale gelmeyi hedefledik. Mesleki güç birliği için tüm yazılı, görsel ve internet medyası gazetecilerini SGB çatısı altında birleşmeye, Sakarya’da yeni bir mesleki birliğin güçlü sesi olmaya bu vesile ile bir kez daha davet ediyorum” dedi.
  SGB’nin ilk kongresini 12 Nisan Pazar günü saat 10.00’da Demiryol İş Sendikası Sakarya Şubesi’nin Milli Egemenlik Caddesi’ndeki salonunda yapacaklarını hatırlatan Çetin, “Tüm üyelerimizin yanı sıra, tüm meslektaşlarımızı kongremize bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 7 =