Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SESKOB Olağan Genel Kurulu yapıldı

GÜNCEL
SESKOB Olağan Genel Kurulu yapıldı

SESKOB Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Hizmet gücümüzü Ankara’dan alıyoruz. İnşallah istikrarın korunması ve şehrimizin gelişimini sürdürmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SESKOB Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Gerçekleştirilen kurulda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Demiryol-İş Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, SESKOB Genel Başkan Yardımcısı Ömer Gümüş, Sakarya SESKOB Başkanı Ali Yılmaz, Halk Bankası Şube Müdürleri ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi de yer aldı.
 

Yönetim kurulu, denetim kurulu, bilanço ve gelir hesaplarının oylamaya sunulmasının ardından söz alan Sakarya SESKOB Başkanı Ali Yılmaz, “Yaklaşık 160 milyonluk bir bütçeyi yönetiyoruz. Esnafımıza iyi niyetlerle hizmet etmeye çalışıyoruz. Her zaman yanımızda olan özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve siz değerli yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Toplantıda banka temsilcilerinin de yer alması, esnafımızın iyi işler yaptığının bir göstergesidir. Esnaf kardeşlerimize banka tarafından kolaylıklar sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Sakarya’da artık büyük yatırımlar yapılıyor. Kardeşliğin, cömertliğin, dürüstlüğün sembolü olan Ahilik felsefesine, öğretilerine uygun hareket etmenizi diliyorum. Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu çalışmalarınızda sizlere kolaylıklar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde gelişimine devam ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Güçlü hükümet ve istikrarlı yönetimle yerelde de güçleniyoruz. Şu anda şehir genelinde 141 milyonluk altyapı çalışmamız var. Bu gücü Ankara’nın gücünden alıyoruz. İnşallah şehrimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biz tüm STK’larımızla, esnafımızla işbirliğine hazır olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Gerçekleştirilen kongrenin hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 2 =