Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Serdivan Ramazan'a hazır

GÜNCEL
Serdivan Ramazan'a hazır

Ramazan’ın Güzellikleri Bu Yıl Da Serdivan’da Yaşanacak

Ramazan Ayı’nda iftardan sonra vatandaşların buluşma noktası bu yıl da Serdivan Ramazan Etkinlikleri olacak.

30 gün boyunca sürecek etkinliklerde; konserlerden, orta oyununa, çocuk oyunlarından, animasyonlara, sihirbazlık gösterilerinden çocuk tiyatrosuna kadar birbirinden farklı gösteriler her akşam saat 21.30’dan sonra etkinlik alanında sahne alacak.
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Serdivan AVM yanındaki etkinlik alanında çalışmaların tamamlandığı ifade edilirken; bu yıl da; kıl çadırdan kurulan çay evinin yanı sıra yerli esnaf ve el sanatçılarının ürünlerini sergileyebileceği ve vatandaşların alışveriş yapılabilecekleri stantların da hizmet vereceği belirtildi.

Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

Huzur ayı Ramazan’ın ruhunu yediden yetmişe hep birlikte yaşamak için, Serdivan Ramazan etkinliklerinde yetişkinlerin yanı sıra miniklerin de gönlünü fethedecek gösterilerin sahneleneceği ifade edilirken, sonunda sürpriz hediyelerin verileceği yarışmaların da düzenleneceği belirtildi.
Ramazan Etkinlikleri kapsamında Serdivan Planetaryum da gece 01.00’a kadar açık olacak. Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de yoğun ilgi gösterdiği Serdivan Planetaryum, 30 dakikalık, üç boyutlu gösterimlerle evreninin güzelliklerini izleyicilerin beğenisine sunacak.
Geleneksel ve İslami Değerlerin Yaşatılması İçin..

Ömer Karaoğlu, Hor Stambol

Serdivan Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu yıl da iki büyük konser olacak.
İlk olarak 26 Haziran Cuma günü ünlü ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu vatandaşlarla buluşacak. 4 Temmuz Cumartesi akşamı ise kız çocuklarının oluşturduğu Bosnalı ilahi gurubu Hor Stambol Balkan ezgilerini Serdivan’a taşıyacak.

Geleneksel Serdivan Ramazan Etkinlikleri ile Ramazan’ın huzur dolu iklimini tüm vatandaşlarla birlikte yaşamak istediklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Perşembe akşamı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mehteran konseri ile başlayacağımız ve 30 gün boyunca da devam edeceğimiz etkinliklerimizde, geleneksel ve İslami değerlerimizi birlikte yaşamak adına tüm hemşehrilerimizi Serdivan Ramazan Etkinlikleri’ne bekliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum. Hassaten dünya üzerindeki tüm Müslüman kardeşlerimize ve onların yaşadığı coğrafyaya da huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 2 =