Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Serdivan Maarif Ailesinden Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Serdivan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü Uzunköy Köy Yaşam Merkezinden başlayıp Mahalle içindeki orman yolu üzerinde gerçekleştirildi.

GÜNCEL
Serdivan Maarif Ailesinden Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü

28 Ekim 2023 Cumartesi günü sabah saat 09.23’te düzenlenen Cumhuriyet Doğa Yürüyüşüne; Serdivan Kaymakamı Ali Candan, İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Nuri Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Uzunköy Mahallesi Muhtarı Ali Turhan, okul müdürleri, öğretmenler ve çocuklar katıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusu içinde Uzunköy Köy Yaşam Merkezinde toplanan öğretmenler Serdivan Kaymakamı Ali Candan ve ilçe yöneticilerinin öncülüğünde ellerinde Türk Bayraklarıyla Uzunköy Mahallesi orman yolu üzerinde doğa yürüyüşünü gerçekleştirdiler. Öğretmenlerimizin çocuklarının da katıldığı doğa yürüyüşünde Uzunköy Mahallesindeki sahipsiz küçük sevimli bir köpeğin yürüyüş boyunca kafileye eşlik etmesi dikkat çekti. Öğretmenlerimiz yürüyüş süresince kendilerini yalnız bırakmayan küçük köpeğe mola yerinde su vererek sevgilerini gösterdiler.

Cumhuriyetimizin kazanımlarının milletimiz için çok büyük önem taşıdığını belirten öğretmenlerimiz bu vatan toprakları üzerinde bağımsız bir şekilde ve özgürce yaşamamızı sağlayan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarını ifade ettiler..

Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı doğa yürüyüşü sonunda katılanlara Uzunköy Köy Yaşam Merkezi bahçesinde sıcak çorba, kır pidesi ve çay ikram edildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 6 =