Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi yepyeni yüzüyle hizmette

Büyükşehir Belediyesi, hastane yolu olarak kullanılan Serdivan’ın önemli güzergahlarından Şehit Mehmet Karabaşoğlu’nu altyapı, üstyapı ve asfalt yenilemesiyle yepyeni bir yüze kavuşturarak hizmete açtı.

İLÇELER
Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi yepyeni yüzüyle hizmette

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde önemli ulaşım akslarını sil baştan yeniliyor ve ulaşım altyapısına güç kazandırıyor. 

Büyükşehir vites artırdı
Kent merkezinde ve kırsal bölgelerde daha güçlü bir ulaşım için çalışan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOL-BAK) ekipleri, 1 milyon Sakaryalıya kaliteli bir ulaşım imkânını sunmak için her gün tonlarca asfaltı önemli güzergâhlarla buluşturuyor.

Daha önce SASKİ marifetiyle altyapı çalışmaları tamamlanan Serdivan’ın en önemli güzergahlarından olan ve hastane yolu olarak bilinen Şehir Mehmet Karabaşoğlu Caddesi’ni de bu kapsamda sil baştan yeniledi. 

Sil baştan yenilendi
YOL-BAK ekipleri, 1100 metrelik güzergahta altyapıyı baştan sona yeniledi, üst yapıda ise kaldırım ve çevre düzenlemelerini tamamladı. 

Son olarak dolgu ve asfalt işlemine geçilen cadde, çalışma esnasında ciddi bir ölçüde genişletildi. Bu çalışmayla sürücülere hem daha geniş ve konforlu bir ulaşım imkânı sunuldu, hem de yayaların kullandığı alanın kapsamı açıldı.

En estetik güzergahlardan
Kaldırımları, yürüyüş alanları, park bölümü ve ulaşım hattı ile yepyeni bir yüze kavuşan cadde bölgenin en estetik güzergahlarından biri haline geldi. 

YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “Asfalt hizmetlerimiz ile tüm ihtiyaç duyulan güzergâhları kısa sürede buluşturmak için yoğun bir mesai ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kullanım ömrünü tamamlamış olan yolları güçlü altyapı altyapıyla buluşturuyor ve sil baştan yeniliyoruz. Çalışmalarımız şehrin muhtelif bölgelerinde devam ediyor. Mehmet Karabaşoğlu Caddesi yeni yüzüyle bölgeye hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =