Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Şehir Mustafa Özen İlkokulundan Halk Oyunu Şenliği

2022-2023 Eğitim-Öğretim yıl sonu etkinliğinde Adapazarı ilçesinde bulunan Şehit Mustafa Özen İlkokulu öğrencileri, ülkenin çeşitli yörelerine ait halk oyunları gösterisiyle izleyenlerden tam not aldı.

GÜNCEL
Şehir Mustafa Özen İlkokulundan Halk Oyunu Şenliği

ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE EL ELE
Okul Müdürü Elif Ulu öncülüğünde, asrın felaketinin yaşandığı bölgelerdeki depremzede öğrencilerin yüreğinde bir umut oluşturabilmek, yüzlerindeki tebessümü artırabilmek amacıyla okul bahçesinde düzenlenen halk oyunları şenliği, Halk Oyunu Öğretmeni Dilek Özcan’ ın koordinesinde gerçekleşti. 


ÖĞRENCİLER DEPREMZEDE KARDEŞLERİ İÇİN SAHNEDE
Okul idaresinin, öğretmenlerin, velilerin, öğrencilerin ve çevre halkın yoğun ilgi gösterdiği, duygulu anların fotoğraf karelerine yansıdığı şenlikte öğrenciler, depremzede kardeşleri için “Türk Halk Kültürü”nü yayma ve yaygınlaştırma faaliyetine katkı sağladı.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER
Okul Müdürü Elif Ulu; elinde oyuncak, kitap ve akıl oyunları ile etkinliğe katılım sağlayan, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve sosyal sorumluluk anlamında örnek olan izleyicilere teşekkür etti.
Ulu: “Halk oyunları müzik, dans ve eğlenceyi birleştiren ve öğrencilerin öğrenim serüvenini olumlu etkileyen bir süreçtir. Öğrencilerimiz de öğrendiklerini  yetenekleriyle birleştirip kardeşleri için sergiledi. Bizlere gururu ve hüznü birlikte yaşattı. Dilek Özcan başta olmak üzere emeği geçen, taşın altına elini koyanlar adına, bir umut ve tebessüm oluşturmak için emanetlerinizi kardeş okullarımıza ulaştıracağız.” şeklinde düşünlerini belirtti.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 1 =