Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sayı 14' + 4'e indi !

AK Parti'de gözler Üst Komisyon'da

GÜNCEL
Sayı 14' + 4'e indi !

AK Parti'de gözler Üst Komisyon'da

AK Parti, milletvekili adaylarını belirlemek için dört bir koldan çalışmalarını yürütürken gözler Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında çalışmalarına başlayacak olan Üst Komisyon'a çevrildi.

ÜST KOMİSYONDA

AK Parti’de geçtiğimiz hafta çalışmalarını tamamlayan Ara Komisyon, alt komisyonda yapılan görüşmeler neticesinde elemeden geçen 31 aday adayı üzerinde yaptığı değerlendirmeler sonrasında sayıyı 14’e indirdi. Komisyon elemeden geçen 14 ismin dosyalarını üst komisyona sundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığındaki üst kurulun çalışmalarına bugün başlayacağı belirtiliyor.

ÜST KURULDAKİ 14 İSİM

Öte yandan AK Parti içerisinde üst kurula giden 14 aday adayı arasında şu isimler telaffuz ediliyor: Recep Hacıeyüpoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ender Serbes, Ernur Toç, Mustafa İsen, Enver Toçoğlu, Ebubekir Sofuoğlu, Kemal Öztürk, Mahmut Tandoğan, Ziya Cevherli, Ali İnci, Recep Soytürk ,Mefail Deribaş ve Ahmet Orhan.

4 İSİM İLAVE EDİLDİ

Temayüle girmeyen mevcut Milletvekillerinden Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz, İl eski Başkanı Recep Uncuoğlu ve sski Milletvekili Erol Aslan Cebeci’nin dosyalarının da yine üst kurula gönderildiği ve bu isimlerle birlikte sayının 18’e yükseldiği ifade ediliyor.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =