Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SATSO Akademi’de “Dijitalleşen Dünyada Değişen İletişim Yöntemleri” Eğitimi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde "Dijitalleşen Dünyada Değişen İletişim Yöntemleri” konulu online eğitim gerçekleştirildi.

EKONOMİ
SATSO Akademi’de “Dijitalleşen Dünyada Değişen İletişim Yöntemleri” Eğitimi

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden, Eğitmen Reha Tartıcı’nın sunumuyla, pandemi sırasında yaşamaya başlanan ve yeni normalde değişimini sürdüren dijitalleşmenin iletişim ve kullanılan iletişim kanalları üzerindeki etkisinin değerlendirilmesinin amaçlandığı eğitimde birçok ayrıntılı bilgi paylaşıldı ve merak edilenler cevaplandı. 

Genel içeriğinde pandemi öncesi ve sonrasında dijital dünyaya genel bakış, dijitalleşmenin iletişim ve kullandığımız mecralar üzerindeki etkileri ve yarattığı değişim, dijital PR nedir?, dijitalleşen dünyada itibar yönetimi, dijital strateji oluşturma ve değişim ve dönüşümü iletişime entegre edecek ipuçları gibi birçok konuyu barındıran eğitimde fikir alışverişi yapıldı.

İnternet Kesilirse Birçok Şey Durur

Eğitmen Tartıcı, artık dijitalleşmenin hayatın her safhasında olduğunu ve internetin, akıllı cihazların hayatın gerekliliği olduğunu belirterek genel olarak şunları dile getirdi: “İnternet kesilirse şu an birçok üretim durur, sektörler işleyemez hale gelir, alışveriş yapılamaz. İnsanoğlu bir ekosistemin parçası olduğu zaman iletişimi çok daha ahenkli yönetir.

Kuralları Koyan Olmalısınız

SATSO Üyesi katılımcılara dijitalleşme sürecinin faaliyetlerine olumlu yansıması adına tavsiyelerde bulunan Tartıcı; “Tüketicinin isteklerini ve arzularını hissederek analiz ederek ona göre yatırım yapabiliriz. Oyunun kuralı kural koyan olmaktır. Bugün amazon kural koyucu oldu ve büyüdü. Bünyenizde geçmiş, bugün ve gelecekten sorumlu personeller olmalıdır. Biri analiz yapar, biri günü kurtarır, biri de strateji oluşturur ve sürdürülebilirlik sağlar. Müşterilerin talepleri vardır ve bunlar sizlerin düşündüğünüzden farklıdır. Müşteri gelir kaynağıdır ve teknoloji müşterilerin alışveriş deneyimi artırmada bir aracıdır.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 2 =