Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakaryaspor'da kongre ertelendi

SPOR
Sakaryaspor'da kongre ertelendi

Sakaryaspor'un dün gerçekleştirilen ilk kongresinde yeterli çoğunluk sağlanmadı ve kongre 25 Haziran'a ertelendi. Ertelenen kongre sonrası açıklamada bulunan mevcut Başkan Selahattin Aydın, "Görüyoruz ki kimse ortaya çıkmayacak. Şu dakikadan sonra adayım" dedi.

KURULUŞUMUZ KUTLU OLSUN
Mevcut Başkan Selahattin Aydın, bugün ertelenen kongre sonrasında bir basın toplantısı düzenledi. 17 Haziran'a kadar beklediklerini ancak kimsenin ortaya çıkmadığını söyleyen Aydın, "Bugün Sakaryaspor kongresinin yanı sıra, aynı zamanda kulübün de kuruluş yıldönümü. İnşallah hayırlı olur. Sakaryaspor’un artık önü açıldı. Transfer yasağı yok. Sakaryaspor’un geleceğini etkileyen dosyalar da yok. Daha önce çağrımız olmuştu. Sanayici ve iş adamlarının kulübe sahip çıkması gerektiğini söyledik. Ancak görüyorum ki kimse çıkmayacak" dedi.

BU SAATTEN SONRA ADAYIM
Başkan Aydın konuşmasının devamında, "Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun benimle ilgili söylediği sözler beni gerçekten çok onurlandırdı. Bu şehri yönetenlerin güvenini kazanmak kolay değil. Zeki Başkana tekrardan teşekkür ediyorum. Zeki Başkan da bu kulübü yönetecek olan varsa buyursun gelsin 17 Haziran'a kadar bekliyorum dedi. Ama görüyoruz ki kimse çıkmadı. Demek ki böyle birileri yokmuş. Bu saatten sonra 25 Haziran'daki kongre için başkan adayıyım. Zeki Başkan ile görüşmedim. Ancak adaylığımı koyuyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 1 =