Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakaryalı o isme İstanbul Büyükşehir Belediyesinin en önemli iştiraki olan Boğaziçi yönetim A Ş mü

Sakaryalı Hemşehrimiz Av. Merve Öztopaloğu’na, Ekrem İmamoğlu tarafından büyük sorumluluk verildi.

GÜNCEL
Sakaryalı o isme İstanbul Büyükşehir Belediyesinin en önemli iştiraki olan Boğaziçi yönetim A Ş mü

Sakaryalı Hemşehrimiz Av. Merve Öztopaloğu’na, Ekrem İmamoğlu tarafından büyük sorumluluk verildi.

Sakaryalı Hemşerimiz Av. Merve Öztopaloğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesinin en önemli kuruluşlarından olan Boğaziçi Yönetim A Ş genel müdürlüğü görevine atandı. 

Merve Öztopaloğlu Bugüne kadar özel sektör, belediyeler başta olmak üzere, kamu ve sivil toplum kuruluşlarında görevler almıştı.  
Merve Öztopaloğu Sakarya’nın iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı   Hami Öztopaloğu’nun kızı.  

Merve Öztopaloğlu’nun öz geçmişi 

Merve Öztopaloğlu, 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimini FMV Işık Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.
Kariyerini stajyer olarak başladığı hukuk bürosunun büyük ortaklarından biri olarak devam ettirdi.
Bilişim, Ticaret Hukuku, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku alanında hizmet veren kendi hukuk bürosunda mesleğini sürdürdü. Uluslararası uyuşmazlık çözümleri ve arabuluculuk alanında çalışan platformlarda aktif çalışmalar yaptı.
2014 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi seçildi ve akabinde Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Belediyede yöneticilik yaptığı dönemde Hukuk İşleri, Yazı İşleri, Bilgi İşlem, İnsan Kaynakları gibi idari müdürlüklerin yanı sıra Sağlık, Sosyal Yardım gibi sosyal alanlardaki müdürlükleri de yöneten Öztopaloğlu, ayrıca Belediye İştirak şirketi ve vakfında da yöneticilik yapmıştır.
Öztopaloğlu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde Kongre üyesi ve aynı zamanda Nişantaşı Rotaract Kulübü kurucularından olup, Nişantaşı Rotary Kulübü’nün de 2022-2023 dönem başkanıdır. Üyesi ve destekçisi olduğu bir çok sivil toplum örgütleriyle ilgili yürüttüğü çalışmalar yanında, Türkiye’nin 81 iline yayılmış aileye ait Topaloğlu Vakfı’nın üç dönemdir başkanlığını yürüten Öztopaloğlu, Hemşinliler Hizmet Vakfı, Artvin Hizmet Vakfı’nın ve Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratlar Derneği’nin Danışma Kurulu üyesidir.
2022 Yılı itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin saha çalışmaları kapsamında, vatandaşa dokunan hizmetlerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi adına Saha Hizmetleri Grup Koordinatörü olarak görev almıştır.
Evli ve bir kız çocuk annesidir.

 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =