Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakaryalı esnaflar gıda fuarını gezdi

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile Sakarya Şekerci ve Pastacılar Esnaf Odaları üyeleri, İstanbul’da düzenlenen gıda ve ambalaj fuarını gezdi.

GÜNCEL
Sakaryalı esnaflar gıda fuarını gezdi

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve oda üyeleri ile Sakarya Şekerci ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Suat Demirel ve oda üyeleri, İstanbul’da düzenlenen gıda ve ambalaj fuarı gezisine katıldılar. Oda Başkanları ev sahipliğinde fuara katılan Sakaryalı esnaflar, mesleki yenilikleri, teknolojileri ve gelişmeleri yakından inceledi.

 

Esnaflara yönelik fuar gezilerinin oldukça yararlı olmasının yanı sıra yeni iş bağlantıları ve görüşmeler açısından önemli olduğuna vurgu yapan Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, “Sakarya’nın iki esnaf odası olarak sektörümüzdeki gelişmeleri ve son yenilikleri yerinde görmek azından fuar gezimiz yararlı olmuştur. Gıda ile yakından ilişkili olan sektörümüzdeki gelinen noktayı değerlendirmek açısından için bu tür fuarlar hepimize katkı sağlamaktadır. Üyelerimize yönelik bilgilendirme ve yeniliklerle buluşturma çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

Sakarya Şekerci ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Suat Demirel ise, fuara katılan tüm üyelerine ve bakkal esnaflarına teşekkür ederek, “Birliktelikle çalışmalarımızı sürdürmeye ve esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi. 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 3 =