Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya VİB Turizm, 27. yıl kutlamalarında yeni yönetimi tanıttı

Sakarya VİB Turizm, 27. yıl dönümünde yeni yönetim kurulu üyelerini ve gelecek hedeflerini, düzenlenen özel etkinlikte basın mensuplarıyla paylaştı.

GÜNCEL
Sakarya VİB Turizm, 27. yıl kutlamalarında yeni yönetimi tanıttı

Basınla Tanışma Yemeği Düzenlendi

Sakarya VİB Turizm, 27 yıldır kesintisiz hizmet veren köklü bir kuruluş olarak, kuruluşunun 27. yıl dönümünü Green Blue Kırkpınar / Sapanca'da özel bir etkinlikle kutladı. "VİB Turizm Yeni Yönetim'in Basın Mensupları ile Basınla Tanışma Yemeği" adı altında düzenlenen etkinliğe Türkiye genelinden birçok basın mensubu katılım sağladı.

Yeni Yönetim Kurulu ve Gelecek Hedefleri Hakkında Detaylı Bilgi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın, etkinlikte yaptığı konuşmada VİB Turizm'in gelişim sürecini ve gelecek hedeflerini detaylandırdı. Akın, "VİB Turizm çatısı altında faaliyet gösteren kuruluşlarımızı 4 ana başlık altında açıklayabilirim. Avrupa'da Almanya, Avusturya ve Romanya'da Avrupa VİB Turizm markasıyla hizmet veriyoruz. Türkiye genelinde ise 405 noktada 27 yıldır kesintisiz olarak hizmet sunmaktayız. İtimat Turizm ile Kocaali ve Karasu ilçelerimizden İstanbul'a ulaşım sağlarken, AVT Tur Turizm şirketimizle geniş bir turizm ağı oluşturuyoruz. Bu hizmetleri 76 otobüs ve 1000 kişilik personel ile başarıyla sürdürüyoruz," şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Değişiklikleri ve Yeni Üyeler

Yeni yönetim kurulu üyelerini de tanıtan Başkan Suat Akın, Sakarya VİB Turizm'in 27. yılında yapılan genel kurulda yönetim kurulunda yapılan değişiklikleri aktardı. Yeni yönetim kurulu üyeleri Suat Serdaroğlu, Fahri Mehmet Efendioğlu, Yalçın Şahin ve Serkan Temizsoy'dan oluşuyor.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 4 =