Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya Üniversitesi Heyeti Bosna Hersek’te

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan başkanlığındaki SAÜ heyeti, Bosna Hersek’teki Zenica Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Avdusinoviç ve Prof. Dr. Fuad Hadzikaduniç başkanlığındaki heyet ile görüştü.

GÜNCEL
Sakarya Üniversitesi Heyeti Bosna Hersek’te

Görüşmede iki üniversite arasında işbirliğini artırmak amacıyla bir protokol imzalandı. Görüşmede ayrıca iki üniversite arasında AB projeleri ve Erasmus+ programı kapsamında ortak çalışmaların gerçekleştirilmesi kararı alındı.
SAÜ heyeti, ayrıca Zenica Üniversitesi Makine Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Plançiç başkanlığındaki heyet ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ortak projelerde çalışma, öğrenci ve akademisyen değişimi, ortak ders programlarının geliştirilmesi konuları ele alındı.
Heyet daha sonra Mostar Dzemal Bijediç Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rijad Novakoviç ve Prof. Dr. Azra Spago ile görüşmelerde bulundu. Kapasite artırımı ve özellikle Erasmus+ KA1 ve KA2 çağrılarına ortak başvurma kararı alınan toplantıda iki üniversite; proje bazlı ortaklık kurma kararı da aldı. Görüşmelerde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan’nın yanısıra Uluslararası Ofis Koordinatörü Dr. Tuba Tatar, Uluslarası Projeler Uzmanı Dr. Hakan Demir ve Doç. Dr. Özer Uygun da hazır bulundu.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 7 =