Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya Ticaret Borsasına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

İyi dileklerle başlayan ziyarette Sakarya Ticaret Borsası seçimlerinin ardından 4 yıllık yeni süreç ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

EKONOMİ
Sakarya Ticaret Borsasına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Sakarya Ticaret Borsası seçimlerin ardından, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Kasaplar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Büyükdemir, Adapazarı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Cimşit Berke ve Meclis Üyesi Yaşar Kaya, SATSO Meclis Üyesi Ahmet Karapekmez ve Komite Üyeleri İlker Berber ve Fahri Ertaş, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna bir dizi ziyarette bulundular.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve beraberindeki heyet Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve yönetimine ziyarette bulundu. İyi dileklerle başlayan ziyarette Sakarya Ticaret Borsası seçimlerinin ardından 4 yıllık yeni süreç ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Yüce, “Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk’ün yeni görevleri hayırlı olsun. Tamamlanan STB seçimlerinin ardından mühim olan Sakarya’nın kazanmasıydı, öyle de oldu. STB yenilenen kadrosuyla çok daha iyi hizmetlerde bulunmaya devam edecektir. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Genç ile yönetimini kutluyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.İlimizin kalkınması için yapılacak olan her projenin yanındayız. İnşallah yapılacak projelerle tarım hayvancılık sektörünü güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.”

Başkan Yüce’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren STB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç; “Başkanımız Ekrem Yüce’ye nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Genç ve dinamik bir yönetimle birlikte ilimize katkı sunacağımıza inanıyoruz. İlimize ve üyelerimize olan sorumluluklarımızın farkındayız. Görev süremiz boyunca Büyükşehir Belediyemizin en önemli paydaşlarından biri olmaya devam ederek çalışmayı sürdüreceğiz. Sakarya için yapılacak çalışmalarda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Birliktelikte rahmet vardır bereket vardır.  Bereket yaratacak her projede borsamız olacaktır.” dedi.

SATSO Meclis Üyesi Ahmet Karapekmez ve Komite Üyeleri İlker Berber ve Fahri Ertaş’ı makamında ağırladı.

Yeni Yönetim Kurulu ve heyetine hayırlı olsun dileklerini ileten Karapekmez, “Sakarya’nın gelişmesi için birlik ve beraberlik gerekmektedir. Ortak amaç Sakarya’mıza hizmettir. Sakarya Ticaret Borsasıyla bu beraberliği gerçekleştireceğimizden hiç şüphem yok. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.
Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, “ Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın SATSO Meclis Üyesi Ahmet Pekmez ve Komite Üyeleri İlker Berber ve Fahri Ertaş’a teşekkür ediyorum. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışma ve projelerde yer almaktan, birlikte üretip hizmet etmekten memnuniyet duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Levent Büyükdemir,Borsa seçimlerinin tüm borsa camiası için hayırlı olmasını dileyerek; Hem kurumlar arası dayanışmanın pekiştirilmesi hem de ilimize fayda yaratmak adına inşallah ilerleyen zaman içinde borsamız ile birlikte güzel projelere imza atarız.” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren STB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç,  Ticaret Borsasında hayvancılıkla uğraşan birçok üyenin bulunduğunu belirterek, sektörde yaşanan sıkıntılar borsamızı da etkilemektedir. Üyelerimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır.İnşallah birlikte ortak akılla güçlü lobicilik faaliyetleri yürüteceğiz." dedi.

SakaryaAdapazarı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Cimşit Berke ve Meclis Üyesi Yaşar Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürkve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek “Hepimizin ortak amacı Sakarya’ya hizmettir. Başkanımızın bu görevi layığıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok. Başkanımız ve yönetimine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Mustafa Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,sektörel konular ile ilgili istişarelerde bulunulan ziyarette, ilimizin besicilik faaliyetleri ile ilgili konular değerlendirildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 7 =