Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya GİAD Feyne Yazılım'ı Ziyaret Etti

Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği Feyne Yazılım Ofisi'ni ziyaret etti.

GÜNCEL
Sakarya GİAD Feyne Yazılım'ı Ziyaret Etti

 Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği, Dernek Başkanı Zafer Bekdemir, yönetim kurulu üyeleri ve GİAD üyeleri eşliğinde, Feyne Yazılım'dan ve aynı zamanda GİAD üyesi olan Enes Şahin'e ve Feyne Yazılım Şirketi kurucusu Yunus Şahin'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Üye Tanıtım Günleri kapsamında gerçekleştirilen bu ziyarette, toplantıya katılan üyeler, Bekdemir öncülüğünde ve 2017'de Sakarya'da kurulan ulusal ve  bazda yazılım hizmeti sağlayan, kendi geliştirdiği ''VR Sub'' gibi projelerle, yapay zeka asistanlarıyla hizmet veren Feyne Yazılım Şirketi ev sahipliğinde, üyeler, yaptıkları işleri kısaca tanıtarak, toplantının gündemini, Feyne Yazılım'dan Enes Şahin'in sunumuna bıraktı. 

Enes Şahin, Feyne Yazılım'ı tanıtan sunumuyla birlikte toplantının gündemini ele alarak, ''VR Sub'' ve benzeri projelerini üyelere sundu. Yaptığı sunumda, Neden E-Ticaret'e geçmeliyiz?, E-Ticaret'in bize katkıları ne olur?, Somut bir şekilde yüz yüze ticaret mi yoksa E-Ticaret mi daha etkilidir? sorularına yanıt verdi.

 Toplantı, ev sahibi Enes Şahin ve Yunus Şahin'in üyelerin sorduğu soruları yanıtlamasıyla, ofis gezisiyle, Enes Şahin'in geliştirmekte olduğu yapay zeka asistanı tanıtımıyla ve hatıra fotoğraflarıyla sonbuldu

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 4 =