Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

“Sakarya AB’yi konuşuyor”

SATSO ve İKV panel düzenledi

GÜNCEL
“Sakarya AB’yi konuşuyor”

SATSO ve İKV panel düzenledi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) işbirliğinde ve Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ve Akyazı Ticaret Borsası'nın katkılarıyla SATSO’da "Sakarya AB'yi Konuşuyor: Türkiye-AB İlişkilerinde Yeni Gündem" konulu bir panel düzenlendi.
YOĞUN KATILIM
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İKV ve DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan başta olmak üzere, Vali Yardımcısı Nurettin Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Şener Bayraktar, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, firma yetkilileri ve çok sayıda davetli iştirak etti.

“KATKILAR SAĞLIYORUZ”
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Gümrük Birliği, Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı, Türkiye-AB ekonomik ilişkileri, vize serbestliği ve Geri Kabul Anlaşması ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul şunları dile getirdi; “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmak için gerçekleştirdiği kararlı yürüyüşünde, yerel ve ulusal tüm çalışmalara büyük bir heyecanla destek veriyoruz. Sanayi başta olmak üzere her alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda yeni OSB’ler, Karasu Limanı ve Sn. Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi projelerimizle Sakarya olarak ülkemizin ekonomik hedeflerine büyük katkılar sağlıyoruz.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 9 =