Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SAGİF 2015 başladı

SAÜ'de düzenlenen törenle açıldı

GÜNCEL
SAGİF 2015 başladı

SAÜ'de düzenlenen törenle açıldı

Üniversite öğrencilerini iş dünyası ile buluşturan Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı (SAGİF'15) Sakarya Üniversitesi’nde başladı.
GENİŞ KATILIM
Sakarya’da bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri işbirliğiyle SAÜ Esentepe Kampüsü Konser Alanı’nda düzenlenen fuar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, İşkur Sakarya İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Keskin, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanvekili Nadir Öztürk ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın katılımıyla açıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, yaptığı açılış konuşmasında, bu yıl ikincisi düzenlenen fuarın Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi ve fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, SATSO ile diğer tüm paydaşlara teşekkür ettiklerini söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken de konuşmasında, üniversite olarak fuara destek olan Sakarya’daki kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına ve tüm paydaşlara teşekkür ettiklerini belirterek, nitelikli işletmeleri nitelikli işgücüyle buluşturmak için çaba sarf ettiklerini ve bu anlamda Sakarya’nın geleceğine umutla baktıklarını ifade etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 9 =