Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ramazan öncesi denize akın ettiler

Tatilciler denizde bol bol yüzüp güneşlendi

GÜNCEL
Ramazan öncesi denize akın ettiler

Tatilciler denizde bol bol yüzüp güneşlendi

Karasu’da havaların mevsim normallerine ulaşması ile plajdaki renkli ve eğlenceli görüntüler de arttı. Yerli tatilciler denizde bol bol yüzüp güneşlenirken, beach club’larda dans edip eğlendiler.
 

HAREKETLİLİK ARTTI
Batı Karadeniz’in incisi Karasu’da hava sıcaklığının yükselmesi iç turizmde hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Okulların tatile girmesi, yerli turistlerin en fazla tercih ettiği Karasu sahillerinde hareketliliğin artmasına neden oldu. Bölgenin 6 kilometrelik sahiliyle muhteşem sarı taneli kumuyla sahiller dolmaya başladı.
“DAHA GÜZEL OLACAK”
“Yaz sezonunda halkımızın daha temiz ve güvenli ortamda sahillerimizden ve denizlerimizden faydalanabilmeleri için gerekli çalışmaları başlattık” diyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Belediyemizin yapması gereken işler konusunda arkadaşlara talimat verdik. Halkımız Karasu sahilini daha güzel görecekler. Güvenlik konusunda da Büyükşehir Belediyemizin boğulmalara karşı 45 kişilik cankurtaran timi de sahillerimizde görev yapıyor. Sahilimize yapılan sahil parkının faaliyete geçmesiyle birlikte sahilde muhteşem bir görüntüye de sahip olacak ve gelen misafirlerimiz bu tesislerde vakit geçireceği bir yer haline gelecek” dedi.
“MUHTEŞEM BİR YER”
Öte yandan Karadenizli türkücü Tarık Tüfekci, Yenimahalle’de közde Türk kahvesi keyfi yaparak, cafe işletmecisine tam not verdi. Tüfekci, Türk kahve kültürünün yeniden canlanmasında önemli rol oynayacağını ve cezve lezzetine yeniden dönüşüm artacağını ifade etti. Tüfekci, Türk kahve kültürünün önemli bir unsur olduğunu ve kahve tiryakileri için közde kahve keyfinin nostalji olarak nitelendirildiğini ifade etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 2 =