Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ramazan bereketiyle geldi

Fiyatların artmaması sevindirdi

GÜNCEL
Ramazan bereketiyle geldi

Fiyatların artmaması sevindirdi

Ramazan ayında gıda fiyatlarında korkulan olmazken pek çok ürünün fiyatları sabit kaldı. Vatandaş kuru kumanya hazırlıklarını toptan olarak yaparken bu yıl fiyatlardaki artışın çok fazla olmaması Sakaryalıların yüzünü güldürdü.


PEKÇOK ÜRÜN DEĞİŞMEDİ
Sakarya Halk Gazetesi'nde yer alan habere göre Ramazan ayında gıda fiyatlarında korkulan olmadı. Pek çok ürünün fiyatları sabit kalırken, bir kısmının da inmesi vatandaşları sevindirdi. Ramazanın ilk gününde hurma, kuru üzüm, kayısı gibi gıdalar ve bakliyatlara daha fazla talep eden vatandaşlar, mevsim sebze ve meyve fiyatlarının da makul olduğunu belirterek ramazan ayını geçen yılın fiyatlarıyla karşıladıklarını belirtti. 


GEÇEN YILI ARATMADI
Öte yandan bu yıl sadece birkaç ürün fiyatların değiştiğini ifade eden Katlıpazar esnafları, “Geçtiğimiz yıla göre bu sene kuru kumanyada fiyatlar sadece bazı ürünlerde değişti. Şuanda yazın yeni ürünlerin çıkması ve bazı ürünlerinde fazla stok olmasından dolayı üretici ellerinden malı çıkartıyor. Yüzde 5-6 gibi bir indirim oldu. Geçtiğimiz yılki ramazan ayı fiyatlarıyla bu yılki ramazan ayı fiyatları hemen hemen aynı” şeklinde konuştu.


VATANDAŞ MEMNUN KALDI
Pazardaki fiyatların ramazan ayına uygun olduğunu ifade eden vatandaşlar ise “Ramazan ayı gelmeden fiyatların yükseleceği şeklideki haberler üzerine tedirgin olmuştuk. Şu an Sakarya pazarlarında fiyatların artmadığını görünce memnun olduk. Hatta bazı ürünlerin fiyatı düşmüş. Umarız ramazan sonuna kadar böyle devam eder. Bu yıl en güzel ramazanlardan birini yaşayacağımızı umuyoruz” şeklinde konuştu.  

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 1 =