Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Öztürk Romanları Ağırladı

GÜNCEL
Öztürk Romanları Ağırladı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi vermek amacıyla Roman vatandaşlar ile bir araya geldi.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Belediye Meclis Salonunda yaklaşık 150 kişiden oluşan Roman vatandaşları ağırladı. Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel ile birlikte Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret eden Roman vatandaşlar kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgi aldılar. Öztürk, Roman vatandaşların hepsini tek tek dinleyerek yapılacak olan kentsel dönüşüm projesini en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Türkiye’de ilk olmanın verdiği gurur ve heyecan ile hareket ettiklerini belirten Başkan Öztürk, Romanlara özel yaşam alanı oluşturulacak kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşın mağdur bırakılmayacağının altını çizdi. Romanların isteklerine karşı duyarlı olduklarını ifade eden Öztürk, “Kimsenin tereddüdü olmasın. Her şey Roman vatandaşlarımızın istediği gibi olacak. Roman kardeşlerim müsterih olsunlar. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız da bu konuyla yakından ilgileniyorlar. Biz bu yola hangi düşüncelerle çıktıysak; yine aynı çizgideyiz.” dedi.
Aldıkları bilgilerden sonra çok memnun kaldıklarını belirten Roman vatandaşlar Başkan Öztürk’e teşekkür ederek Belediye’den ayrıldılar.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 5 =