Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Özgenur Avcıl'dan bir başarı daha

Hendek şampiyonlar fight akademi antrenörü ve aynı zamanda sporcusu olan Özgenur Avcıl, Muay Thai şampiyonasında kıran kırana yaptığı final maçını puanla kaybederek Türkiye 2'ncisi oldu.

SPOR
Özgenur Avcıl'dan bir başarı daha

Milli takım antrenörü Erkan Yılmaz, sporcusu ile ilgili yaptığı açıklamada yaptıkları çalışmaların karşılığını yavaş yavaş aldıklarını, bundan önceki turnuvada Türkiye 3'üncüsü ve şimdiki turnuvada Türkiye 2'ncisi olarak derece kürsüsü gördüğünü, bundan sonraki çalışmalarının Muay Thai süper ligleri için olacağını ve burdan kazanılacak şampiyonluk ile Avrupa şampiyonası için hak kazanmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Türkiye 2'ncisi olan Özgenur Avcıl ise Sakarya uygulamaları bilimler üniversitesi Spor bilimleri fakültesi son sınıf öğrencisi olduğunu, aynı zamanda staj yaptığını ve antrenmanlara devam ettiğini belirterek bu zorlu süreci sportif başarı anlamında en iyi şekilde atlatacağını belirtti.

Avcıl, "Başta aileme, Antrenörüm Erkan Yılmaz 'a, beni destekleyen sporcularıma, her başarımızda yanımızda olan Cemil Tekin abimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 5 =