Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

OSB'lere 90 bin istihdam

Sakarya Yatırım Cenneti olacak

GÜNCEL
OSB'lere 90 bin istihdam

Sakarya Yatırım Cenneti olacak

Sakarya’nın orta vadede yatırım cenneti olacağını açıklayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Yeni kurulacak OSB’lerde 90 bin istihdam olacak. Ayrıca Karasu Otomotiv Bölgesi’nin de tamamlanmasıyla Sakarya  yerli oto üretimini de yapacaktır” dedi.
 

YERLİ OTOYU SAKARYA YAPACAK
Kocaeli Ticaret ve Sanayi  Odası ziyaretinde konuşan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak isabetli çalışmalara tam destek vermeye devam ediyoruz. Şehrimizde hayata geçirdiğimiz işbirliğini ve ortak aklı şimdi de bölgemize taşıyoruz .Milli Tankı üreten, Milli Treni üretmeye hazırlanan Sakarya, Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’nin de tamamlanmasıyla inşallah yerli oto üretimini de yapacaktır” ifadelerini kullandı.
 

90 BİN YENİ İSTİHDAM
Sakarya ekonomisi ve sosyal yaşamındaki gelişimi anlattığı konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemindende bahseden Kösemusul,  Sakarya’nın orta vadede yatırım cenneti olacağını belirterek  yeni kurulacak OSB’lerde 90 bin istihdam olacağını söyledi. Kümelenme çalışmaları ile sektörlerde canlanma olacağınıda belirten Kösemusul “2023 hedefinde bölgedeki tüm başarı boşluklarını inşallah Sakarya dolduracak” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 3 =