Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

MÜSİAD'tan Emniyet’e ziyaret

GÜNCEL
MÜSİAD'tan Emniyet’e ziyaret

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı makamında ziyaret ederek, geçmiş Emniyet Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü de kutladı.

“TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”
Etkinlikleriyle dikkat çeken ve Sakarya’yı yöneten kurum ve kuruluş liderleriyle sık sık bir araya gelen Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya’nın değerleriyle bir araya gelerek, Sakarya’nın sorunlarını istişare ediyor ve fikirlerini de paylaşıyor. MÜSİAD ziyaretler kapsamında bu kez Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı makamında ziyaret etti. Emniyet Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü kutlayan MÜSİAD Başkanı Ahmet Genç, Sakarya Emniyetinin başarılı çalışmalarını takdirle takip ettiklerini aktarıp, Sakarya’da uyuşturucu ile mücadele de göz açtırmayan Emniyet mensuplarını kutlarken, STK’lar ile uyuşturucuyla mücadeleyi birlikte yapmanın önemli sonuçlar doğuracağını inandığını kaydetti.

“ÖNEMLİ ROL OYNUYORUZ”
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ise, STK’ların çok önemli olduğunu, Emniyet-Vatandaş ilişkisi noktasında önemli rol oynadıklarını, il ve ülke ekonomisine katkının dışında, eğitim seminerleriyle de iş adamlarının gelişimine de katkı sağladıklarını bildirdi. Uyuşturucu ile mücadele ve diğer suçların azalmasında ekonomik etkenlerin olduğunu bildiren Müdür Babadağı, STK’ların daha çok istihdam noktasında, hem eğitimsel hem ekonomiksel olarak katkıları da suç oranların düşmesine neden olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 9 =