Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Müezzinler Mahallesi’nin altyapı hattı üstyapı çalışmalarından önce yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında yollarını yenileyeceği Kaynarca Müezzinler Mahallesi’nin altyapı hattını yeniliyor. Çalışmalar kapsamında bölgeye uzun yıllar boyunca hizmet veren 3 bin metrelik içmesuyu hattı yenilenecek.

İLÇELER
Müezzinler Mahallesi’nin altyapı hattı üstyapı çalışmalarından önce yenileniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Kaynarca Müezzinler Mahallesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan 3 bin metrelik içmesuyu hattını yeniliyor. Büyükşehir Belediyesi asfalt programı kapsamında yolları yenilenecek olan bölgede uzun yıllar boyunca kazı çalışması olmaması için içmesuyu hattı güvenli hale getirilecek. Altyapı çalışmalarının ardından sağlıklı ve kesintisiz içmesuyuna kavuşacak olan bölge daha sonra estetik üstyapıyla buluşturulacak.

3 bin metrelik içmesuyu hattı

Yenilenen hat ile kayıp ve kaçak oranının da minimum seviyeye indirileceği projeyle ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Bölgede çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yenilenen yolların yeniden zarar görmemesi için altyapı çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi’nin üstyapı çalışmalarından önce çözüme kavuşturuyoruz. Böylelikle alt ve üstyapıdaki çalışmalarımız tamamlandığında Müezzinler Mahallesi’ne sağlam altyapı ve estetik üst yapı uzun yıllar boyunca hizmet verecek” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 5 =