Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Milletvekili İnci'den Erenlere teşekkür ziyareti

İnci "Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz"

GÜNCEL
Milletvekili İnci'den Erenlere teşekkür ziyareti

İnci "Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz"

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etti. Belediye binası girişinde karşılaştığı vatandaşlarla görüşerek teşekkürlerini ileten İnci, “Gece gündüz demeden sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
  İnci yaptığı açıklamada, “Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmadınız. Çıkan sonuçta milletimizin iradesine saygılıyız. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sıkılmadık el bırakmadık. Her zaman olduğu gibi halkımızın içinde olduk. Milletimiz kendi iradesini sandıkta söylemiştir. Sakarya'mız da beş vekil çıkarmıştır. Biz bugüne kadar hep milletimiz ile birlikte yürüdük, bundan sonra da milletimiz ile birlikte yeniden büyük Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için gayret edeceğiz” dedi.
  Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise konuşmasında, “Yoğun çabaları ve yapmış olduğu mücadele sonucunda millete vekalet etme hakkını kazanmış Ali İnci’nin Sakarya’yı Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yoktur. Onun Ankara’da olması Sakarya’ya ve Sakaryalılara güç katacaktır. Bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerde de hep en iyisini yapmış, Sakaryalıların dertleri ile hemhal olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edeceğinden kuşkum yoktur” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 1 =