Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kuzuluk Orman Park’ta çalışmalar hızlı başladı

İLÇELER
Kuzuluk Orman Park’ta  çalışmalar hızlı başladı

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuzuluk Orman Park’ta çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

MARANGOZ ATÖLYESİ
Orman Park için gerekli olan tüm masa ve sandalye, üzeri kapalı kamelya gibi ağaç aksamları belediye bünyesindeki marangoz atölyesinde üretiliyor. Marangoz ekipleri daha önce orman park içerisinde mevcut olan piknik masalarını tek tek toplayarak atölyede yeniden bakımdan geçiriyor, zımpara ve vernik işlemleri yapıyor ve baştan sona yeniledikleri masaları ve sandalyeleri Orman Park’a yeniden kazandırıyor.

KOŞU YOLLARI, SPOR ALANLARI…
Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri Orman Park içerisinde gerekli zemin düzeltme ve dolgu yapımı çalışmalarını tamamlayarak şimdiden yürüyüş yolları, koşu yolları, bisiklet yolları, temel ihtiyaçların sağlanabileceği kafeterya binaları, ev yemeklerinin ve çeşitli ürünlerin alınabileceği tesisler, tuvalet, lavabolar inşa etmeye başladı.

“NEZİH BİR MESİRE ALANI”
Kuzuluk Orman Park’taki çalışmaları değerlendiren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “Şu anda çalışmaların hızla yürütüldüğü Kuzuluk Orman Parkımızda Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarını yürütüyorlar. Kısa bir süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Kuzuluk Orman Park, aileler için nezih bir mesire alanı olacak. Ailelerimiz yemyeşil ağaçların gölgesinde şömine karşısında yapacakları mangal keyfi ile günün yorgunluğunu, sıkıntı ve stresini burada atacaklar”
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 4 =