Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kocaali Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Acar:Kadınlarımızın önemli gününü kutluyorum

GÜNCEL
Kocaali Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Acar:Kadınlarımızın önemli gününü kutluyorum

Kocaali Belediyesi`nce 6.sı düzenlenen  “Dünya Kadınlar Günü ” ; ilçe merkezinde bulunan Bahçem Düğün Salonunda yoğun kadın katılımı ile gerçekleştirildi.

Programa ; Milletvekilimiz H. Ali Çelik ve eşi , Kaymakam Ahmet ODABAŞ ve eşi, Belediye Başkanı Ahmet ACAR ve eşi, Ak Parti ilçe Başkanı Basri AK , Müftü Ahmet HALICI`nın eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar  ve eşi,  Mahalle Muhtarları ve Okul Müdürleri, Ak parti  Meclis üyeleri ve eşleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet ACAR; katılımdan dolayı Kocaali`li kadınlara teşekkür ederek dünya emekçi kadınlar gününü kutladı. Başkan ACAR söyle devam etti; , “Toplumun her kesiminde aktif görev alan kadınlarımız ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesinin başlıca aktörleridir. Doğuştan ölüme kadar hayatımızın her kademesine emeği olan kadınlarımızın bu önemli gününü kutluyor, programımızın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kaymakam Ahmet Odabaş; yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti belirterek başladığı konuşmasında; bütün şehit annelerinin ve bütün kadınların kadınlar gününü kutladı. Kadınlara seslenen Kaymakam ODABAŞ; “Çok geniş haklarınız var dedi Kadınlar günü bir günle sınırlandırılamaz diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekilimiz H.Ali Çelik Dünya kadınlar gününü kutlayarak erkeklerin kadınların yanında destek ve paylaşımcı olmasını isteyerek,  asıl o zaman kadınlarımız bir gün 365 gün kadınlarımız gününü kutlamış oluruz dedi.

Kocaali Belediyesi tarafından hazırlanan yaklaşık üç saat süren Kadınlar Günü, İlahiyatçı Hatice Meraklı, İslamın Kadına bakış açısı ve kadına yönelik şiddet konulu konferans verdi. TRT sanatçısı Elif Avcı`nın Sahne aldığı program, hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =