Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kayıtlarda Son Gün

GÜNCEL
Kayıtlarda Son Gün

Sakarya Üniversitesinde e- devlet üzerinden gerçekleştirilen kayıtların sona ermesine rağmen şahsen kayıt işlemleri bugün öğrenci işlerinden devam edecek.

 

9 BİN YENİ KAYIT
Üniversiteye giriş sınavları sonrasında Sakarya Üniversitesinde okumaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri Cuma gününe kadar devam edecek. Bu sene ilk defa uygulanan e-devlet üzerinden kayıt sistemi ile Sakarya Üniversitesine 8 bin 500 öğrenci kayıt oldu. Pazartesi gününden itibaren öğrenci işlerinden de kayıtların başlaması ile birlikte toplam 9 bin 112 öğrenci kayıt işlemlerini tamamladı. 
 

28 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK
Sakarya Üniversite Rektörlüğünün çalışmaları sonrasında bu sene kayıt işlemlerinde öğrenciler herhangi bir sıkıntı ile karılaşmıyor. Evraklarını tam olarak hazırlayan öğrenciler ortalama 3 ila 5 dakika içerisinde kayıt işlemlerinin gerçekleştirebiliyor. Öğrenci işleri yetkilileri yaptıkları açıklamada, “ Öğrencilerimiz işlemlerini çok kısa sürede yapabiliyor. Hatta bazıları bu duruma şaşırıyorlar. Kayıtlarını e- devlet üzerinden gerçekleştiren bazı öğrenciler de buraya gelerek işlemlerini kontrol etme gereksinimi duyuyor ancak buna gerek yok. Biz zaten sitemiz de gerekli yol haritalarını öğrencilerimiz ile paylaştık. Kayıtlarını tamamlayan öğrencilerin 28 Eylüle kadar okula gelmelerinin gerektirecek bir durum yok” denildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 8 =