Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Karasu mercek altında

ASAYİŞ
Karasu mercek altında

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünce 9 Ağustos-13 Ağustos günleri arasında Karasu’da düzenlenen kontrol ve denetimlerde bin 282 şahsın kontrol ve GBT sorgulaması sonucunda haklarında muhtelif suçlardan yakalama kararı bulunan toplam 6 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. 
  Edinilen bilgilere göre, 09 Ağustos  - 13 Ağustos günü gecesi Karasu’da bulunan Umuma Açık İstirahat ve eğlence yerleri ile şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan kontrol ve denetimler sonucunda; toplam bin 282 şahsın kontrolleri ve GBT sorgulamaları yapılarak, 110 şahsın suç kaydının olduğu ancak aranması olmadığı, haklarında muhtelif suçlardan yakalama kararı bulunan toplam 6 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.
  Umuma Açık yerler ile şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ile bunlara ait 42 adet dolu fişek ile 2 buçuk gram esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmıştır.
  Trafik yönünden yapılan denetimlerde, toplam 218 araç kontrol edilmiş, 5 araç sürücüsüne Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak araçlar trafikten men edilmiştir. Umuma açık yerlerde yapılan kontrol ve denetimlerde toplam 98 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edilmiş, eksikleri bulunan toplamda 6 işletme hakkında; 2 işletme küçük yaşta müşteri bulundurmak, 2 işletme Ruhsatsız faaliyet göstermek, 2 işletme gürültü idari işlem yapılmıştır.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 4 =