Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kadın girişimciler HGM’de buluştu

GÜNCEL
Kadın girişimciler HGM’de buluştu

Hendek Belediyesi tarafından Kadın Girişimciler buluşması programı düzenlendi. Programa yoğun katılım oldu.
 

KİMLER KATILDI?
Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Kadın Girişimciler buluşması programına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sakarya İl Müdürü Mutlu Işıksu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Eski Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Ali İnci, Recep Uncuoğlu, kadın girişimciler ve Hendekli bayanlar katıldı. 
 

“BİZLER SİZLERLE VARIZ”
Programın açılış konuşmasını, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptı. Başkan Püsküllü, “Kadın girişimcilerimize ve hanımlara çok güveniyoruz. Bizler sizlerle varız. Geçtiğimiz Anneler Gününüzü de kutluyorum. Belediye Başkanı olarak bizler sadece yol su kaldırım görevini yapmıyoruz. Esas görevimiz sosyal projeler de yapmaktır. Göreve geldiğimiz zaman makama gelen çiçekleri açık artırma ile sattık. Bunların geliri ile yaşlılarımıza hizmet götüreceğiz. Yaşlı insanlarımızın bakımlarını yapıp evlerinin temizliğini yapacak hizmet aracı aldık. Aynı zamanda mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit edip elimizden geldiğince destek vereceğiz. Programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

“AZİM VARSA SONUNU GETİRİRİZ”
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de bir konuşma yaparak, “Yapılacak çok şey var. Kadın girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Azim varsa sonunu getiririz. Bizler sizin emrinizdeyiz, vatandaşlarımızın kendi ayakları üzerinde durması için gerekeni yaparız. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

İLK DESTEK DEVLETTEN
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Bakan Ayşenur İslam’ın programı nedeniyle katılamadığını belirterek selamını iletti. Atabek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yapmış olduğu faaliyetlerden bahsederek, “Yapılan düzenlemeler ile, 15 mayıs 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak olan, doğum yardımı ile ilgili başvurular Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve sosyal hizmetler müdürlüğüne yapılacak. Yeni doğan çocuklarımıza ilk desteği devletimiz yapsın istedik” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 8 =