Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İYİ Parti Adapazarı Çarşı Merkez’de

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığında bir yanda kongre hazırlıkları sürerken bir yandan da saha çalışmalarına devam ediyor.

SİYASET
İYİ Parti Adapazarı Çarşı Merkez’de

 İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri Dar sokak,Yuvam sokak gibi çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ettiler,vatandaşla sohbet ettiler.

Tek çözüm değişim!

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı, "Kongre hazırlığı yaptığımız şu süreçte saha çalışmalarımıza da ara vermeden devam ediyoruz.Çarşı merkezine yaptığımız ziyarette ekonomik durum ile ilgili hemşehrilerimizin kabullenilmiş çaresizlik durumunda olduğunu ve tek çözümün değişim ve sandık olduğunu düşündüklerini gördük.En çok duyduğumuz söz “Yeter artık,sizleyiz,çok çalışın”oldu.

İYİ Partili iktidar günleri çok yakın!

Bizde İYİ Parti olarak kurulduğumuzdan beri yaptığımızı gibi millet odaklı,hizm et odaklı,halkın içinde çalışmalarımızı sürdürüp,partimize duyulan güveni,partimizden beklenen umudu boşa çıkarmayacağız inşallah.Hemşehrilerimizin sahada partimize gösterdiği teveccühe sandıklar açıldığı gün hep beraber şahit olacağız. Ve bir kez daha tekrarlamakta fayda görüyorum,hem ülkemizde hem şehrimizde İYİ partili iktidar günleri çok yakın,"dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 4 =