Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İşletme Fakültemiz Global Akreditasyon Yolculuğunu Ankara’da Anlattı

İşletme Fakültesi, akreditasyon çalışmalarının sonuna geldiği ABD merkezli AACSB kuruluşunun Ankara’da düzenlenen Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak, fakültenin akreditasyon yolculuğu hakkında katılımcılara bilgi verdi.

GÜNCEL
İşletme Fakültemiz Global Akreditasyon Yolculuğunu Ankara’da Anlattı

Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve Sabancı, İstanbul, Ankara, Başkent, Dokuz Eylül, Bilgi ve Uşak Üniversitelerinden katılımcıların bulunduğu toplantıda, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cahit Ungan, fakültenin akreditasyon yolculuğunu bir sunum ile paylaştı. Toplantıda Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Dr. Ülkü Gürler ile AACSB Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Baş yöneticisi TimothyMescon ve AACSB Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı İhsan Zakri de sunum yaptılar.

Dünyadaki en önemli ve zorlayıcı eğitim akreditasyonlarından biri olan AACSB sürecini başarıyla tamamlamak üzere olan İşletme Fakültesi'nin global akreditasyon yolculuğu katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

ABD merkezli AACSB, 100 yıldan uzun bir süredir işletme fakültelerinin global akreditasyonunu gerçekleştiriyor. İşletme okullarına verilen en nitelikli akreditasyon olarak kabul edilen ve dünyadaki işletme fakültelerinin sadece %5’inin alabildiği bu akreditasyona, Türkiye’de sadece Bilkent, İstanbul, Sabancı ve Koç Üniversiteleri sahip bulunuyor.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 5 =