Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İSEN'den Ferizli'ye teşekkür ziyareti

"Halkımızın güvenlerini boşa çıkartmayız"

GÜNCEL
İSEN'den  Ferizli'ye teşekkür ziyareti

"Halkımızın güvenlerini boşa çıkartmayız"

Sakarya Milletvekili  Mustafa İSEN'den  Ferizli'ye teşekkür ziyareti

Sakarya Milletvekili  Mustafa İSEN   Ferizli halkına teşekkür etmek için  kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programına Ferizli  Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK,  Akparti ilçe Başkanı Ramazan SERHOŞ,  ilçe kadın ve gençlik kolları,   Ferizli ilçe muhtarlar derneği başkanı  Yaşar Bakırtaş,    diğer mahalle muhtarları, siyasi ve sivil toplum örgütleri temsilcileri  katıldı.

Kahvaltı programında  konuşan Ferizli belediye Başkanı Ahmet  SOĞUK  "sayın  milletvekilimiz  Mustafa  İSEN'e   ilçem adına hayırlı olsun diyorum.   Bugüne kadar devletin   en üst kademelerinde görev yaptığını ve  tüm imkanlarını Sakarya'nın gelişmesi,  büyümesi ve modernleşmesi için  mücadele  ettiğini tüm Sakarya biliyor. İnşallah  Bundan sonra da Milletvekili olarak  Sakarya'mızın her bölgesine hizmet getireceğine  inanıyoruz.   ilçe halkımızdan  sayın vekilimize verdiği destekler içinde teşekkür ediyorum"  dedi.

Akparti İlçe Başkanı Ramazan SERHOŞ'da  sayın vekilimize  yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemize bugüne kadar  getirdiği hizmetlere yenilerini  ekleyeceğine inanıyorum diye belirtti.
Mustafa İSEN  ise yaptığı konuşmada     "yıllarca  Ankarada  devletin en  önemli yerlerinde görev yaptım.  7 hazirandan sonrada  Sakarya milletvekili olarak   Sakarya'nın  her bölgesine hizmet getirmeye çalışacağım. Milletvekili aday adaylığımda  ve adaylığım sürecinde  beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan  Sakarya Akparti il başkanlığına, ilçe teşkilatları başkanlarına, belediye başkanlarımıza ve  her gittiğimiz yerde   beni sıcak karşılayan samimiyetlerini gösteren  esnaf arkadaşlarımız sivil toplum örgütlerimize  teşekkür ediyorum.  7 haziranda yapılan seçimlerde sandık başına gidip değerli oyları ile birlikte  bizleri partimizin 5 millet vekilini TBMM ye gönderen   partili partisiz vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.     Halkımızın bizlere olan güvenlerini boşa çıkartmayıp   en güzel hizmetler getirmeye çalışacağız" diye belirtti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 7 =