Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İNCİ VE KAVAKÇI'DAN KAHVECİ'YE ZİYARET!

Eski milli güreşçi, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve eski Başpehlivanlarımızdan, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu MHYK Üyesi Ahmet Kavakçı, Hendekli eski pehlivanlarımızdan Hafız Abdurrahman Kahveci'yi hanesinde ziyaret etti.

GÜNCEL
İNCİ VE KAVAKÇI'DAN KAHVECİ'YE ZİYARET!

Sakarya Milletvekili Ali İnci ile Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu MHYK Üyesi Ahmet Kavakçı, Hendekli eski pehlivanlarımızdan ünlü yağlı güreş ustası Hafız Abdurrahman Kahveci'yi Pınarlı Mahallesi'nde ki hanesinde ziyaret etti. Ziyarette, Hafız Abdurrahman Kahveci'nin mahdumlarından eski pehlivan ve Pınarlı Mahallesi Muhtarı Halil Kahveci ile birlikte pehlivan yağlı güreş ustası Gazanfer Kahveci de hazır bulundu. Rahatsızlığı nedeniyle Selman Dede Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne gelemeyen büyük usta Abdurrahman Kahveci'ye yapılan bu ziyaret camia tarafından takdir topladı.

Vekil İnci, ziyaretin hemen ardından yapılacak olan Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası için Sakaryalı güreşçileri ve milli sporcularımızı yalnız bırakmamak adına ayağının tozuyla Sırbistan'a hareket etti.

Gerçekleşen ziyaret içilen kahvelerin ardından, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =