Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hendek’te asfalt atağı sürüyor: İki sokak daha asfaltlandı

Hendek Belediyesi’nin rekor çalışmaları arasında yer alan sıcak asfaltlamada, ekipler hız kesmiyor. Çağlayan Mahallesi’nde iki sokak daha asfaltlanırken, Hendek Belediyesi ekipleri rotayı Sarıdede mahallesine çevirdi.

İLÇELER
Hendek’te asfalt atağı sürüyor: İki sokak daha asfaltlandı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ilçe genelinde başlattığı ve 5 yıldır devam eden hizmet seferberliği asfaltlama çalışmalarıyla sürüyor. 
Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Babaoğlu’nun talimatıyla Çağlayan Mahallesi’nde 4580. Sokak ile 4599. Sokakta çalışma yaparken, yaklaşık 1 kilometreyi bulan çalışmada sokaklara 5 metre genişliğinde sıcak asfalt serildi. 
Mahalle Muhtarı Muharrem Bedel ile mahalle sakinleri çalışmalar nedeniyle Başkan Babaoğlu’na ve belediye ekiplerine teşekkür etti. 

“EKİPLERİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ SARIDEDE MAHALLEMİZDE”
Başkan Babaoğlu, asfalt çalışmalarının bu hafta da devam edeceğini belirterek, “Hizmetlerimizde bir aksama yok. Söz verdiğimiz, eksik kalan yerlerde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çağlayan Mahallemize de bu iki sokak için söz vermiştik,  seçim öncesine burayı yetiştirerek sözümüzü tutmuş olduk. Pazartesi günü de ekiplerimiz ile Sarıdede Mahallemizde olacağız. İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren de çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz” dedi. 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 3 =