Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hendek Şampiyonlar Fight Spor Kulübünden Gebze’ye Çıkartma

Hendek Şampiyonlar Fight Spor Kulübü, Kocaeli’nin Gebze İlçesinde düzenlenecek olan iller arası Muay Thai Turnuvasına, sakatlıkları bulunan sporcuları haricinde tam takım olarak katılacak.

SPOR
Hendek Şampiyonlar Fight Spor Kulübünden Gebze’ye Çıkartma

Kulüp Antrenörü Erkan Yılmaz, "25 kişilik bir kadroyla düzenlenecek olan maçlara katılmayı planladıklarını, kulüplerinin yeni kurulduğunu, sporcularının daha çok yeni olduğunu belirterek bu tarz organizasyonlarda maçlar yaparak tecrübe kazanacaklarını" belirtti. Yılmaz, "Bu maçlar da sporcularının kazanıp ya da kaybetmelerinin önemli olmadığını, yaptıkları maçlarla ringlere aşina olmaları gerektiğini" ifade etti.

Kulübün Yardımcı Antrenörü Özgenur Avcıl ise, "Yapılacak maçlarda sporcularımız kazansa da kaybetse de hepsi bizim sporcularımız ve çocuklarımızdır. Yenmenin ve yenilmenin önemli olmadığı önemli olanın tecrübe olduğunu" dile getirdi. Avcıl, "Bugün yenilirler ama yarın kazandıkları tecrübeyle ve eksiklerini görerek yaptıkları çalışmalarla kazanabilirler diyerek siz değerli basın mensuplarına da bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Açıklamalarının devamına Avcıl, şöyle devam etti. "Çok merak edilen konulardan birtanesi de sevenlerimizin sürekli sorduğu bir soru şampiyon ringlere ne zaman döneceksin sorusu. Bizi destekleyen takip eden herkeze sizin aracılığınızla belirtiyorum. İnşallah bi aksilik çıkmazsa Eylül ve Ekim aylarında yapılacak profesyonel organizasyonlarla döneceğini, sonrasında da Kasım ayında Euro Cup Avrupa Kupası ve yeni yıl da ki Muay Thai Türkiye Şampiyonasıyla devam edeceğini" belirtti.

Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz, "Kulüp ve sporcular olarak ideallerinin ve hedeflerinin olduğunu, çok çalışarak Hendek'imizi, Sakarya'mızı ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını, haklarında söylenen asılsız ve karalamak için söylenen sözlere kulak tıkadıklarını" belirtti. Yılmaz, "Çok çalıştıklarını, her şeyden önce spor kulübünden daha çok sporcusuyla, velisiyle, antrenörüyle kocaman bir aile olduklarını" ifade etti. Erkan Yılmaz, "Çocuklarımızla ilgili her zaman söylediği gençlerimize toplum olarak sahip çıkalım. ‘’SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ BAŞKALARI SAHİP ÇIKAR’’ sözlerinden sonra basın mensuplarına teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 2 =