Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİDEN MADALYA ŞOV

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü, İstanbul’da düzenlenen Muay Thai İstanbul Şampiyonasına katılım sağlayan Muay Thai sporcuları 3 gümüş 5 bronz madalyayla iyi bir başarı elde ettiler. Sporcularımızın Antrenörü Avcıl Maçlara katılan ve başarı elde eden sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti.

SPOR
HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİDEN MADALYA ŞOV

Şampiyonaya katılan sporcuların tamamı Hendek Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ders gören sporcular olduğundan aldıkları madalyalar kat ve kat anlam kazandı.
   Yarışan sporcular kick boks branşında, Hendek Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ders veren  Hendeğimizin yetiştirdiği Profesyonel sporcumuz Özgenur AVCIL’DAN ders almış olup, kendilerini her anlamda daha iyi yetiştirilme fırsatı bulmuşlardır. 
     Hocamız Özgenur AVCIL yaptığı açıklamada bu çocuklarımızı yetiştirme anlamında bizlere destek veren Hendek Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KARAKUŞ Müdürümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diyerek sözlerine Şöyle devam etti. Özgenur AVCIL olarak kendisinin dört branşta antrenör olduğunu aldığı bu eğitimleri bilgi ve birikimlerini Hendeğimizin değerli gençleriyle paylaşmak istediğini ve onları toplumun en değerlisi olan Spor camilarına kazandırmak istediğini bu bağlamda gençlerimizi sokaklardan pisliğin ve kötü alışkanlıklardan alı koymak istediğini dile getirdi.
    Şampiyonumuz Özgenur AVCIL Halk Eğitim bünyesinde açtığı kurslarla İlçemizin GENÇLERİNE VE EV HANIMLARINA  dersler vererek onların güzel ve spor dolu kaliteli zaman geçirmelerini sağlamaktadır.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 1 =